Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HIT! drożdże gorzelnicze BLACK BULL SZYBKIE MOCNE

08-07-2015, 1:10
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 7.80 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 7.80 zł     
Użytkownik SpiritPol
numer aukcji: 4963111974
Miejscowość ŁÓDŹ
Kupiono sztuk: 21    Zostało sztuk: 979    Licytowało: 3    Wyświetleń: 174   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Wszystkie aukcje | Komentarze | Strona "O mnie" | Wyślij wiadomość | Regulamin
HIT! Drożdże gorzelnicze Black Bull
Kontakt


tel. [zasłonięte]885-81-66

mail: [zasłonięte]@wp.pl

Wysyłka

 

Expresowa wysyłka!

Listy "niepolecone" wysyłamy na odpowiedzialność kupującego, ponieważ ani sprzedający ani Poczta Polska nie odpowiadają za nie w przypadku zaginięcia.

 

Numer konta bankowego

20 1020 [zasłonięte] 3[zasłonięte]4400002 [zasłonięte] 014621

Regulamin


Kupując na naszych aukcjach zgadzasz się na regulamin sklepu dostępny na stronie "O mnie" lub  KLIKNIJ TUTAJ.

 

 

 

 

Zapraszamy do naszego sklepu! KLIKNIJ TUTAJ!

 

Aktywne drożdże gorzelnicze Black Bull

 


 

Szukasz innych drożdży? KLIKNIJ TUTAJ!

Suche aktywne drożdże Black Bull zapewniają najwyższą jakość w stosunku do ceny. Są to specjalnie wyselekcjonowane drożdże przeznaczone są do fermentacji nastawów cukrowych. To mieszanka ułatwiająca fermentację w której skład wchodzą drożdże, pożywka, witaminy i mikroelementy.

 

 

Najtaniej na allegro!
Cena netto: 6,34 zł
Cena brutto:
 7,80 zł


Proporcje:

6 kg cukru wyrabia do 15% w ciągu 3-5 dni

8 kg cukru wyrabia do 18% w ciągu 7-10 dni

 

 

 

Sposób użycia:


Rozpuścić 6-8 kg cukru w 6 L gorącej wody. Uzupełnij do 25 L objętości zimną wodą, aby wyregulować temperaturę w całości pojemnika. Gdy temperatura spadnie poniżej 39*C dodać zawartość saszetki i rozmieszać dokładnie, aby nie występowały grudki. Fermentować w temperaturze otoczenia 20-28*C przez 3-5 dni (7-10 dni przy 8kg cukru) do momentu, aż fermentacja ustanie.

 

Masa netto: 87 g

 


 

 

 

 


Wszystkie prawa zastrzeżone - kopiowanie szablonu, opisu i zdjęć zabronione!