Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HIKARI WHEAT-GERM 200G MINI ___________Promocja24

07-07-2012, 14:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 10 zł     
Użytkownik Promocja24
numer aukcji: 2429438058
Miejscowość Augustów
Wyświetleń: 10   
Koniec: 02-07-2012 10:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

HIKARI WHEAT-GERM 200G MINI - UZUPEŁNIENIE

Jeżeli w tytule aukcji napisane jest "GRATISY", kupujący otrzymuje wybrane gratisy wypisane na stronie "o mnie"

Hikari Wheat - Germ mini lekkostrawny pokarm dla ryb stawowych na chłodniejsze dni.

Granulat jest łatwo przyswajalnym pokarmem o wysokiej wartości odżywczej, przeznaczonym dla ryb stawowych. Jest niezmiernie efektywny w naszym chłodniejszym, północnym klimacie, gdzie występuje sezon zimowy. Stosując go zauważysz, że Twoje rybki pomimo mniej sprzyjających warunków termicznych rosną i rozwijają się w szybszym niż zazwyczaj tempie. Pierwszorzędnej jakości proteiny zawarte w pokarmie przyspieszają w znacznym stopniu przyrost masy ciała, zapobiegają deformacjom, zapewniają nadzwyczajną witalność oraz zdrowie ryb przebywających w niskiej temperaturze.

Karmienie:

  • Kiedy temperatura wody utrzymuje się stale w granicach 5- 16°C, karmić raz dziennie,
  • przy temperaturach 16-22°C karmić 2 razy dziennie, w najcieplejszej porze dnia,
  • jeżeli temperatura wody stale przekracza 22°C, karmić 2 do 4 razy dziennie,
  • wyższa temperatura wzmaga aktywność ryb i tym samym zwiększa ich zapotrzebowanie na pokarm,
  • unikaj podawania pokarmu w ilości większej od tej, jaką ryby są w stanie zjeść w ciągu 5 - 10 minut,
  • zawsze usuwaj nie zjedzony pokarm po okresie karmienia,
  • w przypadku spadku temperatury wody poniżej 12°C zapotrzebowanie na pokarm maleje, zmniejsz więc też ilość podawanej karmy.

Skład:

  • pszenica, lucerna, soja, drożdże, kiełki NS, tran,
  • sól, witaminy, minerały,
  • proteiny surowe 32%, tłuszcz surowy 4%, błonnik surowy 4%,
  • popiół 12%, wilgotność 10%.