Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HIGIENA ZAWODOWA DLA SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH

20-01-2012, 0:38
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 9 zł     
Użytkownik jurgiel76
numer aukcji: 2009690356
Miejscowość Legnica
Wyświetleń: 12   
Koniec: 19-01-2012 12:47:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Bez Tytułu



PHU Tomasz Jurgielewicz
Tomasz Jurgielewicz
Wrocławska 253
59-220 Legnica
[zasłonięte]@wp.pl
tel.kom. 792[zasłonięte]675


Towar wysyłany jest za pośrednictwem firmy kurierskiej lub Poczty Polskiej. Koszt wysyłki zawsze podany jest w opisie aukcji.

Wpłat należy dokonywać na:

Numer konta:
43 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7480090 [zasłonięte] 755023
ING Bank Śląski

Nazwa odbiorcy:
PHU Tomasz Jurgielewicz

Adres odbiorcy:
ul.Wrocławska 253
59-220 legnica

Tytuł przelewu:
''NICK KUPUJĄCEGO + NUMER AUKCJI''

Kwota:
''KWOTA ZA ZAKUPIONY TOWAR + KOSZT WYSYŁKI(podane na aukcji)''


Regulamin na stronie
"O mnie"



Godziny Otwarcia:
Pn-Pt
od 9.00 do 17.00

Kliknij na mapkę aby ją powiększyćdarmowy hosting obrazków

Podręczniki do szkół ponadgimnazjalnych
darmowy hosting obrazków

Lektury szkolne wydawnictwa GREG
darmowy hosting obrazków

Książki z wydawnictwa PUBLICAT
darmowy hosting obrazków



WITAMY NA NASZYCH AUKCJACH

WYPRZEDAZ PODRECZNIKOW DO SZKOL PONADGIMNAZJALNYCH POCHODZACYCH Z LIKWIDACJI HURTOWNI KSIAZEK

OPIS PRZEDMIOTU AUKCJI



HIGIENA ZAWODOWA DLA SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH
Wojciech Żabicki

Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka

Stron: 140
Wymiary: 148x210


CENA TO TYLKO 9 ZL



Autor podaje w niej podstawowe wiadomości z mikrobiologii, omawia rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Prezentuje również wiadomości z ergonomii i fizjologii pracy oraz zagadnienia dotyczące pracy statycznej i dynamicznej. Zapoznaje ucznia z higienicznymi warunkami pracy i chorobami zawodowymi w przemyśle gastronomicznym. Główny nacisk kładzie na higienę produkcji i transportu żywności oraz higienę osobistą personelu w trosce o zdrowie zarówno pracowników, jak i konsumentów.



WAZNE!!!!
KSIAZKI POCHODZA Z ZWROTOW Z KSIEGARNI (POEKSPOZYCYJNE)
OKŁADKI MOGĄ POSIADAĆ
RYSY I ZAGIĘCIA


KOSZTY WYSYLKI

ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY EKONOMICZNY 6 ZŁ

ILOSC KSIAZEK 1 - 2 SZT LIST POLECONY PRIORYTET 8 SZT


ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA EKONOMICZNA 10 ZL

ILOSC KSIAZEK 1-50 SZT PACZKA POCZTOWA PRIORYTET 12 ZL


ILOSC KSIAZEK 1-100 SZT PRZESYLKA KURIER UPS 20 ZL


DO KAZDEGO ZAKUPU
WYSTAWIAMY PARAGON
LUB NA ZYCZNIE
KLIENTA FAKTURE VAT