Opis przedmiotuHigiena zawodowa dla szkół gastronomiczn WSIP
Wojciech Żabicki Symbol:[zasłonięte]10219 Typ: Podręcznik Numer wydania: XVIII Rok wydania: 2007 Liczba stron: 140 Nośnik: książka ISBN: [zasłonięte]978-83-03124-3 |
|
|
| Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy I szkoły zasadniczej, zawód: kucharz, oraz dla uczniów klasy II szkoły policealnej, zawód: kelner.
Autor podaje w niej podstawowe wiadomości z mikrobiologii, omawia rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Prezentuje również wiadomości z ergonomii i fizjologii pracy oraz zagadnienia dotyczące pracy statycznej i dynamicznej. Zapoznaje ucznia z higienicznymi warunkami pracy i chorobami zawodowymi w przemyśle gastronomicznym. Główny nacisk kładzie na higienę produkcji i transportu żywności oraz higienę osobistą personelu w trosce o zdrowie zarówno pracowników, jak i konsumentów. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PromocjeW przypadku chęci zakupu większej ilości książek prosimy o kontakt przed licytacją ,w celu ustalenia kosztów wysyłki i dodatkowych rabatów.
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(PowszechnaKasa Oszczędności Bank Polski S.A.) Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie Kontakt email: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |