|
Pochodzący z Tybetańskich wzgórz rabarbar w dzisiejszych czas uprawiany jest u nas na skalę przemysłową. Stanowi on bogate źródło witamin i minerałów, dostarcza organizmowi witaminę B. Rokitnik jest znany od czasów Starożytnej Grecji, współcześnie szeroko wykorzystywany ze względu na wysoką zawartość witaminy C.
W zestawie 20 torebek x 2,5g.
|
|
Pochodzące z odległego Peru Camu Camu stanowi bogate źródło witaminy C oraz naturalnych przeciwutleniaczy, pozwalających zachować młody wygląd oraz witalność. Posiadająca podobne właściwości malina doskonale wzbogaci smak oraz aromat herbaty, tworząc niezapomnianą kompozycję wraz z Camu Camu.
W zestawie 20 torebek x 2,5g.
|
|
Już 4000 lat temu morela była powszechnie uprawiana na terytorium dzisiejszych Chin – stanowiła bogate źródło witaminy C dla tamtejszych mieszkańców. Po drugiej stronie globu, plemienia Majów zapoczątkowały wzbogacanie posiłku o cudowną roślinę zwaną opuncją, która zawiera naturalne przeciwutleniacze.
W zestawie 20 torebek x 2,5g.
|
|
Morwa była stosowana przez starożytnych Egipcjan i Greków ze względu na swoje wyjątkowe właściwości takie jak wysoka zawartość witaminy C oraz resweratrolu – silnego przeciwutleniacza o działaniu detoksykacyjnym. Azjatycki Magnostan stanowi doskonałe źródło pozostałych, naturalnych przeciwutleniaczy.
W zestawie 20 torebek x 2,5g.
|