ZAPRASZAMY NA
NASZE AUKCJE
KLIKNIJ NA OBRAZEK
LINKI DO
NASZYCH AUKCJI
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20FAJKI%20SPL.jpg)
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20TABAKA%20SPL.jpg)
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20GOTHIC%20SPL.jpg)
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20KOSZULKI%20SPL.jpg)
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20LAWENDA%20SPL.jpg)
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/KLAWISZ%20YERBA%20MATE%20SPL.jpg)
![](http://i1031.photobucket.com/albums/y380/fajkieu/KLAWISZPRZYPRAWY_zps50029e44.jpg)
![](http://i1031.photobucket.com/albums/y380/fajkieu/S1410UPEK3.jpg)
|
O HERBACIE HERBATA LILY FAIRY
Artistic Tea to ręcznie zwijane przez chińskich mistrzów listki białej herbaty pośród których zamknięto tą wspaniałą herbatę. Selekcjonowane, długie listki zielonej i białej herbaty. Ręcznie zwijane w kształcie grzybka. Po zalaniu wodą „ herbaciany pąk” rozkwita ukazując wewnątrz zaskakującą kompozycję dwóch kwiatów: jaśminu i lotosu. To bez wątpienia herbata z duszą. Uświetni każdą rodzinną ceremonię, zrobi ogromne wrażenie na Twoich gościach i sprawi, że Twoi bliscy będą zachwyceni. Nie tylko wygląda, ale też smakuje doskonale. Jedna kulka herbaty nadaje się do kilkukrotnego zaparzenia
SPOSÓB ZAPARZANIA Zalać wodą o temperaturze około 80°C. Woda w 10 minuty po zagotowaniu osiąga temperaturę około 80°C. 1 kulka czyli 6 - 8 gram, powinna być zalana około 700 ml wody.Zaparzanie powinno trwać aż się cała kulka rozwinie (4-5 minut).Należy pilnować aby kwiat nie pozostawał w wodzie/naparze dłużej niż 10 minut.Herbata stanie się bardzo gorzka. Herbatę można zaparzać ponownie parząc ją około 8 min. Cena za 1 kulkę Herbaty
![](http://i1031.photobucket.com/albums/y380/fajkieu/NEW%20ALBUM/AAASZH102_zps339fc0a9.jpg)
SZH102
![](http://i1031.photobucket.com/albums/y380/fajkieu/RAMECZKA1.jpg)
ODBIÓR OSOBISTY W ŁODZI NA ULICY ROJNA 92
![](http://faja.com.pl/images/allegro_symfonia/mapkadojazdu.jpg)
....................
....................
|