Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP*sklep, pizzeria ,bar,piekarnia*wysyłka email

15-07-2012, 23:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 35 zł      Najwyzsza cena licytacji: 35 zł     
Użytkownik novtur2
numer aukcji: 2453464643
Miejscowość wysyłks 24 godziny
Kupiono sztuk: 1    Licytowało: 1    Wyświetleń: 31   
Koniec: 08-07-2012 09:16:52
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Zobacz moje komentarze Inne przedmioty Zadaj pytanie Dodaj mnie do ulubionych sprzedaj±cych
Dzisiaj mam do zaoferowania jedną
GOTOWĄ KSIĘGE HACCP
  • PROFESJONALNIE OPRACOWANĄ
  • ,KOMPLETNĄ
  • JEDYNIE ORGINALNĄ NA ALLEGRO
Księge HACCP
SKLEP lub Pizzeria
lub GASTRONOMIA lub Piekarnia
Tylko 35 zł!!!!
wysyłka e-mail gratis

Wszystko profesjonalnie opracowane !!!

Cena dotyczy 1 Księgi HACCP/GHP/GMP

Opracowany system HACCP jest wdrożony w wielu sklepach i zakładach gastronomicznych.

Dokumentacja ta była kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez tą instytucję.

TYLKO TERAZ TEN PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 35,00 ZŁ.

Jest to obecnie najtańsza dokumentacja na allegro!!!

U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP!!!

Księga jest na CD-należy tylko wpisać swoje dane .

W przypadku zakupu z opcją na e-maila- zostaną przesłane pliki w formacie WORD

W przypadku Księgi GASTRONOMIA należy wpisać opis produktu

Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP,GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy,wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej i gastronomicznej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

Informuję, że jestem ZAREJESTROWANYM w Bibliotece Narodowej wydawcą, oraz posiadam numer wydawcy 927309

Co mówią inni klienci...
Od kogo
Typ Data Numer
LellyDivera (Kupujący) Pozytywny Sat Oct 25 22:23:57 2008 450[zasłonięte]929
Jeszcze kontroli z sanepidu nie miałam, ale przewiduję, że po takim czymś, będzie OK!!! Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!
matted (Kupujący) Pozytywny Sat Oct 25 22:18:39 2008 456[zasłonięte]781
Wielki pozytyw, bardzo szybka wysyłka, towar wysokiej jakości, goraco polecam, pełen profesjonalizm.
Marollo3 (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 23 21:47:53 2008 445[zasłonięte]795
szybko rzetelnie profesjonalnie dobry kontakt błyskawiczna przesyłka no i w końcu udało mi się usatysfakcjonować urocze panie z Sanepidu ufff!dziękuję i polecam wszystkim!!!
ola_kl (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 23 14:36:38 2008 450[zasłonięte]623
100% P-O-Z-Y-T-Y-W! transakcja bezproblemowa!
lucek_2005 (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 16 15:56:52 2008 436[zasłonięte]708
Ogromny pozytyw. Materiały super opracowane, obszerne, wyczerpujące w całości tematykę HACCP- naprawdę godne polecanie. Bardzo pozytywnie ocenione przez Sanepid. Naprawdę warto!!! Polecam
p1i (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 16 14:45:14 2008 460[zasłonięte]111
hmm. 24h i wszystko miałem załatwione. Pomocna dłoń ze strony kupiującego !! Treść sprzedawanego towaru nie budzi najmniejszego sprzeciwu. Ten człowiek o HACCP i Sanepedzie wie chyba wszystko. Jedynie polecic. !!!!!
panel z komentarzami: Aukcjoner.net

AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 28 marca 2012 r

Na tej aukcji otrzymasz to, co inni nie oferują :

Księge Haccp ,instrukcje,procedury,karty kontrolne,gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,krytyczne punkty kontroli.



PRZYKŁADOWO:



SKLEP SPOŻYWCZY

  • W Księdze HACCP dla sklepu spożywczego znajdziesz szczegółowy opis i przeznaczenie produktów:

    -produkty pakowane,

    -produkty wymagające przechowywania w temperaturach minusowych-mrożonki,

    -produkty wymagające przechowywania w temperaturachchłodniczych/mięso,wędliny,sałatki,ciasta/

    -produkty nietrwałe pakowane lub niepakowane-pieczywo,wyroby półcukiernicze,warzywa,owoce

  • PRZYKŁADOWO:

    • GASTRONOMIA

    Szczegółowe schematy technologiczne oraz pełne arkusze identyfikacji zagrożeń:

    • Gorące kombinacje potraw
    • Pieczywo,ciasto
    • Potrawy mięsne duże kawałki
    • Potrawy mięsne małe kawałki
    • Napoje gorące, zimne bezalkoholowe, napoje alkoholowe
    • Ryż, makaron,kasza-mrożonki
    • Warzywa i owoce
    • Zimne kombinacje potraw
    • Zupy,sosy,buliony

    Księge HACCP dla Gastronomii opracowano na przykładzie Restauracji, w której występują wszystkie opisane zagrożenia.

    Ponadto arkusze kontroli CCP 1,2,3,4,5 oraz arkusze monitorowania zagrożeń CCP:

    • 1.Przyjęcie towarów łatwo psujących
    • 2.Magazynowanie towarów łatwo psujących
    • 3.Obróbka cieplna gorących potraw mięsnych
    • 4.Schładzanie potraw
    • 5.Przechowywanie gotowych potraw

    Księga HACCP:

    • 1. Profil zakładu
    • 2. Normy związane
    • 3. Definicje
    • 4. Wymagania systemu HACCP
    • 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
    • 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
    • 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
    • 4.1.2. Organizacja
    • 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
    • 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
    • 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP
    • 4.1.2.3. Zespół HACCP
    • 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności
    • 4.1.3. Przegląd kierownictwa
    • 4.2. Wymagania systemu HACCP
    • 4.2.1. Wymagania ogólne
    • 4.2.2. Plan HACCP
    • 4.2.3. GMP
    • 4.3. Nadzór nad dokumentami
    • 4.4. Analiza zagrożeń
    • 4.4.1. Wymagania ogólne
    • 4.4.2. Opis produktu
    • 4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu
    • 4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
    • 4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
    • 4.5. Kontrola zagrożeń
    • 4.5.1. Określenie środków kontrolnych
    • 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
    • 4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
    • 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
    • 4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
    • 4.6. Środki GMP
    • 4.6.1. Identyfikacja środków GMP
    • 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP
    • 4.7. Działania w systemie HACCP
    • 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP
    • 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym
    • 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu
    • 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
    • 4.8. Utrzymanie systemu HACCP
    • 4.8.1. Wymagania ogólne
    • 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP
    • 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP
    • 5. Lista załączników do Księgi HACCP
    • 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP

    Wraz z Księgą otrzymasz Instrukcje GHP/GMP:

    • Instrukcja higieny osobistej pracowników
    • Instrukcja higieny na stanowisku pracy
    • Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych
    • Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
    • Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń taolet
    • Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie pracy oraz jego otoczeniu
    • Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
    • Instrukcja mycia urządzeń produkcyjnych i sprzętu
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
    • Instrukcja przyjęcia towaru, magazynowania i ekspozycji
    • Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
    • Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
    • Instrukcja nadzorowania wody
    • Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania niezgodnych z wymaganiami
    • Instrukcja szkolenia personelu
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży , sali konsumpcyjnej
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
    • Instrukcja mycia pomieszczeń magazynowych
    • Instrukcja mycia pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego
    • Instrukcja czyszczenia, mycia i opakowań zwrotnych w zakładzie
    • Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
    • Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
    • Instrukcja utrzymania czystości rampy
    • Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
    • Instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania
    • Instrukcja kontroli procesów technologicznych, badania surowców i wyrobów gotowych
    • Instrukcja transportu wyrobów gotowych
    • Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
    • Instrukcja nadzoru nad dokumentacją
    • Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem
    • Instrukcja pakowania wyrobów
    • Instrukcja technologiczna postępowania z surówkami
    • Instrukcja technologiczna smażenia frytek
    • Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
    • Instrukcja wydawania dań i napojów
    • Instrukcja smażenia ryb w patelni elektrycznej

    Karty wykonywanych czynności

    • Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
    • Karta kontroli przyjęcia towaru
    • Karta kontroli temperatury urządzeń chłodniczych/ lodówki, zamrażarki/
    • Karta kontroli wewnętrznej
    • Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
    • karta reklamacji towaru
    • protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
    • protokół szkolenia zewnętrznego pracowników

    Procedury

    • Procedura szkoleń personelu
    • Procedura nadzoru nad dokumentacją i danymi
    • Procedura postępowania z produktem niezgodnym
    • Procedura informowania stron oraz wycofania wyrobu,reklamacje
    • Nadzór nad wyposażeniem kontroli pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
    • Komunikacja z zespołem HACCP

    Formularze

    • Rejestr pracowników
    • Rejestr mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
    • Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji zamrażarek
    • Rejestr wymiany tłuszczu smażalniczego w patelni elektrycznej
    • Specyfikacje grup produktów
    • Schemat procesu technologicznego


    Ponadto otrzymasz szczegółowe informatory jak wdrożyć GHP/GMP ora HACCP w swoim zakładzie.

    Otrzymasz również materiały, by móc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP.

Jeżeli jesteś właścicielem sklepu spożywczego,zakładu gastronomicznego - ta dokumentacja jest po prostu dla Ciebie.



Oświadczam, że jestem autorem całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja elektroniczna nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp.

HACCP*sklep, pizzeria ,bar,piekarnia*wysyłka email

Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID.