System HACCP obowiązuje we wszystkich przedsiębiorstwach, które są uczestnikami łańcucha żywnościowego, niezależnie od wielkości firmy i rodzaju prowadzonej działalności.
Bez względu na to czy prowadzisz mały sklep, budkę z lodami czy jesteś właścicielem wielkiej firmy produkującej żywność - musisz wdrożyć i na bieżąco prowadzić system HACCP (GHP + GMP).
Usługi HACCP, GHP, GMP. Dokumentacja dla SANEPIDU i Inspekcji Weterynaryjnej. Projekty technologiczne.
Prowadzisz działalność wymagającą systemu HACCP?
Chcesz przeszkolić personel z zakresu GHP i GMP?
Masz problem z prowadzeniem dokumentacji?
Nie wiesz czy system działa prawidłowo?
Zapraszam do współpracy !!!
Teren działania:
Puck, Swarzewo, Władysławowo, Chałupy, Kuźnica, Jastarnia, Jurata, Hel, Jastrzębia Góra, Karwia, Chłapowo, Reda, Rumia, Wejherowo, Rewa, Mosty, Gdynia, Sopot, Gdańsk, Tczew, Malbork, Bytów, Kartuzy, Kościerzyna, Kwidzyn, Lębork, Łeba.
[zasłonięte]@jako.proste.pl
Tel. 692 [zasłonięte] 77 87 lub 668 [zasłonięte] 54 45
PODANA NA AUKCJI CENA JEST CENĄ ZA WSTĘPNĄ KONSULTACJĘ TELEFONICZNĄ.