Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP GOTOWIEC DLA MAŁEJ, DUŻEJ GASTRONOMII!SKLEPU

21-01-2012, 12:07
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 300 zł     
Użytkownik kuranek1
numer aukcji: 2037165360
Miejscowość Teresin
Wyświetleń: 14   
Koniec: 18-01-2012 14:22:28
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

HACCP!!! GOTOWIEC!!!DLA GASTRONOMII ORAZ SKLEPÓW SPOŻYWCZYCH!!! CENA KSIĄŻKI DO MAŁEJ GASTRONOMII 250ZL DO DUŻEJ ORAZ SKLEPU SPOŻYWCZEGO 300ZŁ.DOBRA PRAKTYKA GMP I GHP W ZAKŁADACH
GASTRONOMICZNYCH.
Książka którą Państwu oferuje przeznaczona jest dla pizzerii, klubów,karczm, restauracji, hoteli, fastfood i innych zakładów gastronomicznych oraz sklepów.tel.kontaktowy przed zakupem książki w celu ustalenia menu 0 798 [zasłonięte] 327

MASZ WĄTPLIWOŚCI DZWOŃ!
 NA INNYCH AUKCJACH INNYCH SPRZEDAWCÓW MOŻNA ZAKUPIĆ TANSZE KSIĄŻKI,TAK TO RACJA, ALE ZASTANÓW SIĘ NAD ZAKUPEM I UPEWNIJ SIE PYTAJĄC SPRZEDAJĄCEGO CZY TO PEŁNA DOKUMENTACJA HACCP? CZY SANEPID JĄ ODBIERZE? ZA 60 CZY 100ZL NA PEWNO JEST TO NIE REALNE.DOKUMENTACJA KTORĄ PANSTWU OFERUJE TO OK 80 STRON W PEŁNI WSZYSTKICH DOKUMENTÓW.SANEPID NA 99% NIE BEDZIE MIAŁ DO NICH ZASTRZEŻEN.


Książki które Państwu oferuje to napisany gotowiec do odebrania dla sanepidu. KSIĄŻKA NR 1. System HACCP jest obowiązkowym narzędziem bezpieczeństwa żywności/Dz.U z 2006r Nr 171, poz 1225/ Norma PN/EN -
SYSTEMY ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
- WYMAGANIA ZARZĄDZANIA DLA KAŻDEJ ORGANIZACJI NALEŻĄCEJ DO ŁAŃCUCHA ŻYWNOŚCIOWEGO JEST NOWYM OPRACOWANIEM NORMY Z ROKU 2005 I SŁUŻY DO WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP W ZAKŁADACH.
W prawie każdym obiekcie prowadzącym działalność gastronomiczną sanepid wdraża opracowanie systemu HACCP. Osobą zorientowanym wiadomo że spełnienie tych wymogów oraz napisanie księgi i opracowanie innych dokumentów bywa długie i pracochłonne /nie zawsze oczywiście przez sanepid odebrane/ Księgę którą Państwu oferuje odebrał sanepid już nie raz i otworzył trzy działalności gastronomiczne.

INSTRUKCJA DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ TO NICZYM INNYM JAK KSIĘGA HACCP dla malej gastronomii tj W TYM PRZYPADKU. fast food . 40 aktualnych stron od A do Z, w tym
instrukcje przygotowywanych potraw w Twoim obiekcie gastronomicznym takich jak hamburger,
hot dog,
zapiekanka,
 frytki,
kebab,
Tortilla,
kurczak z rożna,
gofry, lody włoskie,
sprężynki ziemniaczane
by sanepid odebrał Ci Twoją świeżo otwartą małą działalność fast food.

UŁATW SOBIE ZYCIE!!!!

 TU NIE MARNUJESZ CZASU, TYLKO OTRZYMUJESZ GOTOWĄ KSIĘGĘ ORAZ FORMULARZE DO WYPEŁNIANIA.TAK JAK BYŚ SAM TO NAPISAŁ!!!

- PRZEPROWADZONE ANALIZY ZAGROŻEŃ
- OKREŚLONE KRYTYCZNE PUNKTY KONTROLI
- USTALONE LIMITY KRYTYCZNE
- USTALONE PROCEDURY MONITOROWANIA
- USTALONE DZIAŁANIA KORYGUJĄCE
- USTALONE PROCEDURY WERYFIKACYJNE
- USTALONE UTRZYMYWANIE ZAPISÓW I PROCEDURY DOKUMENTUJĄCE
- ZAŁĄCZNIKI
- ODPOWIEDZIALNOŚĆ KROK PO KROKU INSTRUKCJE!!!

- produkcja dań
- jak przyszykować obiekt do odbioru,
- jakie dokumenty są potrzebne do odbioru,
- jakie wymogi trzeba spełnić by zadowolić sanepid
- jakie wymagane są zasady i procedury
- karty kontrolne -diagramy produkcyjne
-instrukcja mycia rąk -instrukcja obsługi urządzeń chłodniczych
-instrukcja mycia naczyń jeśli obiekt gastronomiczny ma przyzwolenie z sanepidu.
-dobra praktyka GMP i GHP w zakładach gastronomicznych

ZANIM PODEJMIESZ DECYZJĘ ZAKUPU SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ TEL. LUB POPRZEZ E-MAIL PODAJĄC JAKĄ PROWADZISZ DZIAŁALNOŚĆ ORAZ JAKIE POTRAWY SĄ W TWOIM OBIEKCIE BY UNIKNĄĆ NIEPOROZUMIEŃ.PONIEWAŻ NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW,

JEŚLI SĄ CI POTRZEBNE OPRACOWANE INNE POTRAWY KOSZT KAZDEJ TAKIEJ DODATKOWEJ KTÓREJ NIE MA TU WYMIENIONEJ
TO 10ZŁ. KTÓRĄ MOGĘ OPRACOWAĆ. ·

ZA DODATKOWA OPŁATĄ 20ZL MOGĘ PAŃSTWU OPRACOWAĆ RZUT OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO Z GÓRY KTÓRY JEST WYMAGANY PRZEZ SANEPID W WIĘKSZOŚCI MIAST.


ZATRUDNIAJĄC PERSONEL JESTEŚMY NARAŻENI NA RÓŻNE Z ICH STRONY PUŁAPKI.

WARTO SIĘ ZABEZPIECZYĆ SPISUJĄC Z NIMI ODPOWIEDNIE OŚWIADCZENIA KTÓRE MAM DO ZAOFEROWANIA ZA JEDYNE 3ZŁ ZA SZTUKĘ ORAZ RÓŻNEGO RODZAJU UMOWY TAKIE JAK ·
 UMOWA NAJMU CZĘŚCI POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ
UMOWA NAJMU DZIERŻAWY
 · UMOWA UŻYCZENIA
· UMOWA ZLECENIE · OŚWIADCZENIE PRACOWNICZE
 · UMOWA ZAOPATRZENIA OBIEKTU W WODĘ ORAZ KANALIZACJĘ
 · UMOWA NA DOSTAWĘ .....

KSIĘGĘ WYSYŁAM POCZTĄ PO WCZEŚNIEJSZEJ WPŁACIE NA KONTO BANKOWE.Przesylka idzie do 4 dni roboczych.Zawsze wysyłam PIORYTET POLECONY.BYWA ZE 3 DNIA JEST JUZ U KUPUJĄCEGO.


- pamiętaj by wpisać swój nic z allegro i dokładne dane, co ułatwi szybsze przeprowadzenie transakcji .



HACCP!!! GOTOWIEC!!! DLA

WIĘKSZEJ GASTRONOMII. NA INNEJ

MOJEJ AUKCJI KSIĄŻKA TA KOSZTUJE

350ZŁ KSIĄŻKA NR 2.
NA INNEJ MOJEJ aukcji

System HACCP jest obowiązkowym narzędziem bezpieczeństwa żywności/Dz.U z 2006r Nr 171, poz 1225/ Norma PN/EN

- SYSTEMY ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
- WYMAGANIA ZARZĄDZANIA DLA KAŻDEJ ORGANIZACJI NALEŻĄCEJ DO ŁAŃCUCHA ŻYWNOŚCIOWEGO JEST NOWYM OPRACOWANIEM NORMY Z ROKU 2005 I SŁUŻY DO WDRAŻANIA SYSTEMU HACCP W ZAKŁADACH.

W prawie każdym obiekcie prowadzącym działalność gastronomiczną sanepid wdraża opracowanie systemu HACCP. Osobą zorientowanym wiadomo że spełnienie tych wymogów oraz napisanie księgi i opracowanie innych dokumentów bywa długie i pracochłonne /nie zawsze oczywiście przez sanepid odebrane/ Księgę którą Państwu oferuje odebrał sanepid już nie raz i jest obecna w większej działalności gastronomicznej.
INSTRUKCJA DOBREJ PRAKTYKI PRODUKCYJNEJ TO NICZYM INNYM JAK KSIĘGA HACCP DLA WIĘKSZEJ GASTRONOMII.
- PRZEPROWADZONE ANALIZY ZAGROŻEŃ
- OKREŚLONE KRYTYCZNE PUNKTY KONTROLI
- USTALONE LIMITY KRYTYCZNE - USTALONE PROCEDURY MONITOROWANIA
- USTALONE DZIAŁANIA KORYGUJĄCE - USTALONE PROCEDURY WERYFIKACYJNE
- USTALONE UTRZYMYWANIE ZAPISÓW I PROCEDURY DOKUMENTUJĄCE
- ZAŁĄCZNIKI
- ODPOWIEDZIALNOŚĆ

45 aktualnych stron od A do Z w tym instrukcje przygotowywanych dań w twoim obiekcie gastronomicznym takich jak .
- ŚNIADANIOWYCH
- OBIADOWYCH
- DODATKÓW
- SAŁATEK
- DESERÓW

w których wyróżniamy potrawy takie jak
- JAJECZNICA NA MAŚLE
- JAJECZNICA NA BEKONIE
- SERY ŻÓŁTE
- WĘDLINY
- ZUPA POMIDOROWA
- BARSZCZ BIAŁY/ŻUREK
- BARSZCZ CZERWONY
- FLAKI - KOTLET SCHABOWY
- PIERŚ Z KURCZAKA
- POLĘDWICZKI WIEPRZOWE
- ZIEMNIAKI PURE
- PIECZARKI SMAŻONE
- WARZYWA GOTOWANE
- POMIDORY Z CEBULKĄ
- SAŁATKA WIEJSKA
- SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
- DESERY OWOCOWE
- LODY Z OWOCAMI I BITĄ ŚMIETANĄ UŁATW SOBIE ZYCIE!!!!
- PIZZA ORAZ MAKARONY
TU NIE MARNUJESZ CZASU, TYLKO OTRZYMUJESZ GOTOWĄ KSIĘGĘ ORAZ FORMULARZE DO WYPEŁNIANI A.

KROK PO KROKU INSTRUKCJE!
- produkcja dań
- jak przyszykować obiekt do odbioru,
- jakie dokumenty są potrzebne do odbioru,
- jakie wymogi trzeba spełnić by zadowolić sanepid
- jakie wymagane są zasady i procedury
- karty kontrolne/jak je prowadzić/
- rejestry prowadzenia, DRZEWKO DECYZYJNE!!!
- diagramy produkcyjne * potraw z drobiu * potraw z mięsa wieprzowego * potraw z warzyw i owoców * potraw mącznych * dodatków skrobiowych,kasze,makarony,ryż * potraw z grupy zup,wywarów,sosów

INSTRUKCJE · instrukcja mycia naczyń · instrukcja mycia rąk · instrukcja obsługi urządzeń chłodniczych · instrukcja wyparzania jaj

ZANIM PODEJMIESZ DECYZJĘ ZAKUPU SKONTAKTUJ SIĘ ZE MNĄ TEL. LUB POPRZEZ E-MAIL PODAJĄC JAKĄ PROWADZISZ DZIAŁALNOŚĆ ORAZ JAKIE DANIA SĄ W TWOJEJ GASTRONOMII SPRZEDAWANE BY UNIKNĄĆ NIEPOROZUMIEŃ, PONIEWAŻ NIE PRZYJMUJE ZWROTÓW.

JEŚLI SĄ CI POTRZEBNE OPRACOWANE INNE POTRAWY KOSZT KAŻDEJ TAKIEJ DODATKOWEJ KTÓREJ NIE MA TU WYMIENIONEJ TO 10ZŁ. KTÓRĄ MOGĘ OPRACOWAĆ. GOTOWA KSIĘGA ORAZ INSTRUKCJE/FORMULARZE/ ZA DODATKOWA OPŁATĄ 20ZL MOGĘ PAŃSTWU OPRACOWAĆ RZUT OBIEKTU GASTRONOMICZNEGO GÓRY KTÓRY JEST WYMAGANY PRZEZ SANEPID W WIĘKSZOŚCI MIAST. ZATRUDNIAJĄC PERSONEL JESTEŚMY NARAŻENI NA RÓŻNE Z ICH STRONY PUŁAPKI.WARTO SIĘ ZABEZPIECZYĆ SPISUJĄC Z NIMI ODPOWIEDNIE OŚWIADCZENIA KTÓRE MAM DO ZAOFEROWANIA ZA JEDYNE 3ZŁ ZA SZTUKĘ ORAZ RÓŻNEGO RODZAJU UMOWY TAKIE JAK · UMOWA NAJMU CZĘŚCI POWIERZCHNI UŻYTKOWEJ · UMOWA NAJMU DZIERŻAWY · UMOWA UŻYCZENIA · UMOWA ZLECENIE · OŚWIADCZENIE PRACOWNICZE · UMOWA ZAOPATRZENIA OBIEKTU W WODĘ ORAZ KANALIZACJĘ · UMOWA NA DOSTAWĘ ..... KSIĘGĘ WYSYŁAM POCZTĄ PO WCZEŚNIEJSZEJ WPŁACIE NA KONTO BANKOWE - pamiętaj by wpisać swój nic z allegro i dokładne dane, co ułatwi szybsze przeprowadzenie transakcji . SAM WIDZISZ ŻE NAPRAWDĘ WARTO !!! POLECAM I ZAPRASZAM DO ZAKUPU!!! KSIĄŻKI SPRZEDAJĄ SIĘ BARDZO DOBRZE TAKŻE NA INNYCH PRZE ZEMNIE WYSTAWIONYCH PORTALACH.KLIENCI SĄ ZADOWOLENI CO TEZ SWIADCZĄ OPINIE OD KUPUJĄCYCH!!!

Tel.0 798 [zasłonięte] 327