Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

HACCP GHP GMP-Bar,Gastronomia-nowa aktualizacja

21-08-2014, 17:53
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 40 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 40 zł     
Użytkownik novtur2
numer aukcji: 4447103068
Miejscowość ANDRYCHóW, skrytka pocztowa 30
Kupiono sztuk: 3    Licytowało: 3    Wyświetleń: 43   
Koniec: 21-08-2014 17:34:20
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Gotowa Księga GHP/GMP/HACCP- Bar-Gastronomia- nowa aktualizacja
Zobacz komentarze Inne przedmioty Wy¶lij do mnie wiadomosć e-mail Dodaj mnie do ulubionych sprzedaj±cych

[zasłonięte]@onet.eu



Wysyłka po zaksięgowaniu wpłaty


Wysyłka Pocztą-10 zł

Wysyłka e-mai - 0 zł


księga- 40 zł

O
Dzisiaj mam do zaoferowania
2 GOTOWE KSIĘGI HACCP
  • PROFESJONALNIE OPRACOWANE
  • ,KOMPLETNE
  • JEDYNIE ORGINALNE NA ALLEGRO
Księge HACCP
BAR GASTRONOMIA
NAJNOWSZA AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW:
14 czerwca 2014 R.

 

Wszystko profesjonalnie opracowane !!!

 

Opracowany system HACCP jest wdrożony w wielu zakładach gastronomicznych.

Dokumentacja ta była kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez tą instytucję.

 

TYLKO TERAZ TEN PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 40,00 ZŁ.

 

Jest to obecnie najtańsza dokumentacja na allegro!!!

 

 

U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP!!!

Księga jest na CD-należy tylko wpisać swoje dane .

W przypadku Księgi GASTRONOMIA należy wpisać opis produktu .

Jeżeli jesteś właścicielem zakładu gastronomicznego - ta dokumentacja jest po prostu dla Ciebie.

Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP,GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy,wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej i gastronomicznej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

Informuję, że jestem ZAREJESTROWANYM w Bibliotece Narodowej wydawcą, oraz posiadam numer wydawcy 927309

Na tej aukcji otrzymasz to, co inni nie oferują :

 

Księge Haccp ,instrukcje,procedury,karty kontrolne,gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,krytyczne punkty kontroli

    • GASTRONOMIA

    Szczegółowe schematy technologiczne oraz pełne arkusze identyfikacji zagrożeń:

    • Gorące kombinacje potraw
    • Pieczywo,ciasto
    • Potrawy mięsne duże kawałki
    • Potrawy mięsne małe kawałki
    • Napoje gorące, zimne bezalkoholowe, napoje alkoholowe
    • Ryż, makaron,kasza-mrożonki
    • Warzywa i owoce
    • Zimne kombinacje potraw
      • 1.Przyjęcie towarów łatwo psujących
      • 2.Magazynowanie towarów łatwo psujących
      • 3.Obróbka cieplna gorących potraw mięsnych
      • 4.Schładzanie potraw
      • 5.Przechowywanie gotowych potraw
      • 1. Profil zakładu
      • 2. Normy związane
      • 3. Definicje
      • 4. Wymagania systemu HACCP
      • 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
      • 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
      • 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
      • 4.1.2. Organizacja
      • 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
      • 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
      • 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP
      • 4.1.2.3. Zespół HACCP
      • 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności
      • 4.1.3. Przegląd kierownictwa
      • 4.2. Wymagania systemu HACCP
      • 4.2.1. Wymagania ogólne
      • 4.2.2. Plan HACCP
      • 4.2.3. GMP
      • 4.3. Nadzór nad dokumentami
      • 4.4. Analiza zagrożeń
      • 4.4.1. Wymagania ogólne
      • 4.4.2. Opis produktu
      • 4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu
      • 4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
      • 4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
      • 4.5. Kontrola zagrożeń
      • 4.5.1. Określenie środków kontrolnych
      • 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
      • 4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.6. Środki GMP
      • 4.6.1. Identyfikacja środków GMP
      • 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP
      • 4.7. Działania w systemie HACCP
      • 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP
      • 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym
      • 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu
      • 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
      • 4.8. Utrzymanie systemu HACCP
      • 4.8.1. Wymagania ogólne
      • 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP
      • 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP
      • 5. Lista załączników do Księgi HACCP
      • 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP
      • Instrukcja higieny osobistej pracowników
      • Instrukcja higieny na stanowisku pracy
      • Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych
      • Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
      • Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń taolet
      • Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie pracy oraz jego otoczeniu
      • Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
      • Instrukcja mycia urządzeń produkcyjnych i sprzętu
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
      • Instrukcja przyjęcia towaru, magazynowania i ekspozycji
      • Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
      • Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
      • Instrukcja nadzorowania wody
      • Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania niezgodnych z wymaganiami
      • Instrukcja szkolenia personelu
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży , sali konsumpcyjnej
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
      • Instrukcja mycia pomieszczeń magazynowych
      • Instrukcja mycia pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego
      • Instrukcja czyszczenia, mycia i opakowań zwrotnych w zakładzie
      • Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
      • Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
      • Instrukcja utrzymania czystości rampy
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
      • Instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania
      • Instrukcja kontroli procesów technologicznych, badania surowców i wyrobów gotowych
      • Instrukcja transportu wyrobów gotowych
      • Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
      • Instrukcja nadzoru nad dokumentacją
      • Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem
      • Instrukcja pakowania wyrobów
      • Instrukcja technologiczna postępowania z surówkami
      • Instrukcja technologiczna smażenia frytek
      • Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
      • Instrukcja wydawania dań i napojów
      • Instrukcja smażenia ryb w patelni elektrycznej
      • Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
      • Karta kontroli przyjęcia towaru
      • Karta kontroli temperatury urządzeń chłodniczych/ lodówki, zamrażarki/
      • Karta kontroli wewnętrznej
      • Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
      • karta reklamacji towaru
      • protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
      • protokół szkolenia zewnętrznego pracowników
      • Procedura szkoleń personelu
      • Procedura nadzoru nad dokumentacją i danymi
      • Procedura postępowania z produktem niezgodnym
      • Procedura informowania stron oraz wycofania wyrobu,reklamacje
      • Nadzór nad wyposażeniem kontroli pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
      • Komunikacja z zespołem HACCP
      • Rejestr pracowników
      • Rejestr mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
      • Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji zamrażarek
      • Rejestr wymiany tłuszczu smażalniczego w patelni elektrycznej
      • Specyfikacje grup produktów
      • Schemat procesu technologicznego

    • Księge HACCP dla Gastronomii opracowano na przykładzie Restauracji, w której występują wszystkie opisane zagrożenia.

      Ponadto arkusze kontroli CCP 1,2,3,4,5 oraz arkusze monitorowania zagrożeń CCP:

      Księga HACCP:

      Wraz z Księgą otrzymasz Instrukcje GHP/GMP:

      Karty wykonywanych czynności

      Procedury

      Formularze



      Ponadto otrzymasz szczegółowe informatory jak wdrożyć GHP/GMP ora HACCP w swoim zakładzie.

      Otrzymasz również materiały, by móc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP.