- Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do Pracy
- Karta Kontroli towaru przyjęcia
- Karta Kontroli Urządzeń Maintenance chłodniczych / lodówki , zamrażarki /
- Karta Kontroli wewnętrznej
- Kontroli Karta zapisów wilgotności w magazynie
- Karta reklamacji towaru
- protokol Szkolenia okresowego wewnętrznego
- Szkolenia protokol pracowników zewnętrznego
- Instrukcja Higieny osobistej pracowników
- Procedura szkoleń personelu
- NADZORU Procedura nad DOKUMENTACJA i danymi
- Procedura postępowania z produktem niezgodnym
- Procedura informowania przedmiocie oraz wycofania wyrobu , Reklamacje
- Nadzór nad wyposażeniem pomiarów Kontroli i Badań oraz metodami analitycznymi
- Komunikacja z zespołem HACCP
Wraz z Księga otrzymasz Instrukcje GHP / GMP :
· Instrukcja Higieny Pracy Na stanowisku
· Instrukcja Higieny Transportu gotowych Wyrobów
· Instrukcja higienicznego korzystania z WC DLA pracowników
· Instrukcja mycia i odkażania rak oraz pomieszczeń taolet
· utrzymaniawzwodu instrukcja porządku , czystości i higieny zakładzie wagowych Pracy oraz otoczeniu Jégo
· Instrukcja rozmrażania , mycia i dezynfekcji Urządzeń chłodniczych i zamrażarek
· Instrukcja mycia i dezynfekcji rak
· Zakładu zabezpieczenia instrukcja PRZED szkodnikami
· Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji
· Instrukcja przyjęcia urzędowej wizytujących osob Kontroli Zakładu
· Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
· zaopatrzenia instrukcja Zakładu wodę wagowych
· W przypadku postępowania instrukcja wyników badania niezgodnych z wymaganiami
· Szkolenia personelu instrukcja
· Instrukcja mycia i dezynfekcji Sali Sprzedaży
· Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków Spożywczych
· Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
· Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z Obrotu
· czystości utrzymaniawzwodu rampy instrukcja
· Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Karty wykonywanych czynności
Procedury
+ GRATIS MATERIAŁY BHP
Ponadto otrzymasz szczegółowe informacyjnym JAK wdrożyć GHP / GMP ora HACCP W swoim zakładzie .
Otrzymasz również materialy, przez moc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP. <
<
<
Z przykrością muszę stwierdzić , Iz Na łamach Allegro pojawiła Się nieuczciwa konkurencja , która wykorzystuje moje opracowania.Zdarzają Się osoby , ktoré kopiują Lub całość Cześć moich opisów aukcji następnie Opisy umieszczają W swoich związku aukcjach.W z Tym jeśli masz zamiar kupić dokumentację ABY później odsprzedawać ja Dalej , aby Musisz mieć świadomość konsekwencji jakie wiążą Się z Tym.