AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 25 luty 2012 r
Na tej aukcji Otrzymasz się , co inni oferują :
Księgę HACCP, instrukcje , Procedury , Karty kontrolne , gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe , szczegółowo omówione zagrożenia wraz z ANALIZA , krytyczne Punkty Kontroli .
Wszystko profesjonalnie opracowane !
Opracowany system HACCP został wdrożony w wielu sklepach . DOKUMENTACJA ta byla kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez ta instytucję .
Na ALLEGRO można kupić wzory formularzy i instrukcji HACCP za 20 czy 35 zł, ale będziesz musiał spędzić przy ich wypełnianiu ponad 20 godzin o ile będziesz wiedział jak do tego się zabrać
Na tej aukcji NOVTUR oferuje KSIĘGĘ HACCP oraz załączniki-
WYSTARCZY TYLKO WSTAWIĆ DANE TWOJEJ FIRMY
U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP !
Księga na CD- należy wpisać tylko swoje dane.
Jeżeli jestes właścicielem sklepu spożywczego , - ta DOKUMENTACJA jest po prostu dla Ciebie .
JESTEM LICENCJONOWANYM Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i DOKUMENTACJA HACCP, GHP / GMP jest zbiorem mojej pracy . DOKUMENTACJA ta jest zgodna z aktualnie obowiązującymi przepisami i Na pewno przyda Ci Się podczas Kontroli SANEPIDU
Informuję , Ze JESTEM ZAREJESTROWANYM Wydawca w Bibliotece Narodowej oraz posiadam Numer wydawcy 927309
Księga HACCP :
Księga spełnia wytyczne dyrektyw unii Europejskiej , wymagań zawartych W Codex Alimentarius oraz wymagań Polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID .
1. Profil Zakładu
2. Normy związane
3. Definicje
4. Wymagania systemu HACCP
4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
4.1.1.a. Polityka stracony żywności
4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
4.1.2. Organizacja
4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
-
Wraz z Księga otrzymasz Instrukcje GHP / GMP :
- Instrukcja Higieny osobistej pracowników
· Instrukcja Higieny Pracy Na stanowisku
· Instrukcja Higieny Transportu gotowych Wyrobów
· Instrukcja higienicznego korzystania z WC DLA pracowników
· Instrukcja mycia i odkażania rak oraz pomieszczeń taolet
· utrzymaniawzwodu instrukcja porządku , czystości i higieny zakładzie wagowych Pracy oraz otoczeniu Jégo
· Instrukcja rozmrażania , mycia i dezynfekcji Urządzeń chłodniczych i zamrażarek
· Instrukcja mycia i dezynfekcji rak
· Zakładu zabezpieczenia instrukcja PRZED szkodnikami
· Instrukcja przyjęcia towaru , magazynowania i ekspozycji
· Instrukcja przyjęcia urzędowej wizytujących osob Kontroli Zakładu
· Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
· zaopatrzenia instrukcja Zakładu wodę wagowych
· W przypadku postępowania instrukcja wyników badania niezgodnych z wymaganiami
· Szkolenia personelu instrukcja
· Instrukcja mycia i dezynfekcji Sali Sprzedaży
· Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków Spożywczych
· Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
· Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z Obrotu
· czystości utrzymaniawzwodu rampy instrukcja
· Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
Karty wykonywanych czynności
- Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do Pracy
- Karta Kontroli towaru przyjęcia
- Karta Kontroli Urządzeń Maintenance chłodniczych / lodówki , zamrażarki /
- Karta Kontroli wewnętrznej
- Kontroli Karta zapisów wilgotności w magazynie
- Karta reklamacji towaru
- protokol Szkolenia okresowego wewnętrznego
- Szkolenia protokol pracowników zewnętrznego
Procedury
- Procedura szkoleń personelu
- NADZORU Procedura nad DOKUMENTACJA i danymi
- Procedura postępowania z produktem niezgodnym
- Procedura informowania przedmiocie oraz wycofania wyrobu , Reklamacje
- Nadzór nad wyposażeniem pomiarów Kontroli i Badań oraz metodami analitycznymi
- Komunikacja z zespołem HACCP
+ GRATIS MATERIAŁY BHP
Ponadto otrzymasz szczegółowe informacyjnym JAK wdrożyć GHP / GMP ora HACCP W swoim zakładzie .