NATURALNY SOK Z BRZOZY NIEROZCIEŃCZONY WODĄ Z JABŁKIEM.
SOK POCHODZI ZE ZDROWYCH, DORODNYCH ORAZ PRZEPIĘKNYCH BRZÓZ, ROSNĄCYCH NA WYBRANYCH TERENACH LEŚNYCH, POŁOŻONYCH Z DALA OD PRZEMYSŁU I CYWILIZACJI – DZIĘKI CZEMU CHARAKTERYZUJE SIĘ WYJĄTKOWYMI WALORAMI. POZYSKIWANY JEST WCZESNĄ WIOSNĄ Z PNIA DRZEWA BRZOZOWEGO.
SOK Z BRZOZY JEST ŹRÓDŁEM NIEZBĘDNYCH DLA NASZEGO ORGANIZMU WITAMIN I MIKROELEMENTÓW W POSTACI CUKRÓW NATURALNYCH, JAK GLUKOZA I FRUKTOZA, SOLI MINERALNYCH, ZWIĄZKU POTASU, MAGNEZU, FOSFORU, WAPNIA, ŻELAZA, MIEDZI ORAZ WITAMINY C I WITAMIN Z GRUPY B.
ZAWARTE W SOKU WITAMINY I MIKROELEMENTY POPRAWIAJĄ ZDOLNOŚCI FILTRACYJNE NEREK, OCZYSZCZAJĄ KREW, TKANKI, USUWAJĄ SZKODLIWE PRODUKTY PRZEMIANY MATERII, POMAGAJĄ W SCHORZENIACH SKÓRNYCH, ZABURZENIACH PRACY WĄTROBY, CHOROBACH PŁUC I TARCZYCY.
JABŁKA, DZIĘKI BŁONNIKOWI, WITAMINOM, GARBNIKOM, PEKTYNOM, SOLOM MINERALNYM STANOWIĄ ELIKSIR ZDROWIA. ZAPOBIEGAJĄ DOLEGLIWOŚCIOM UKŁADU POKARMOWEGO I NACZYNIOWEGO. WZMAGAJĄ PERYSTALTYKĘ JELIT I POPRAWIAJĄ TRAWIENIE. REGULUJĄ FLORĘ BAKTERYJNĄ I NEUTRALIZUJĄ SUBSTANCJE TOKSYCZNE W ORGANIZMIE. SZCZEGÓLNIE POLECANE PALACZOM TYTONIU.
SOK Z BRZOZY MOŻNA SPOŻYWAĆ W KAŻDYM WIEKU, BEZ OGRANICZEŃ ILOŚCIOWYCH.
NAJLEPSZY PO SCHŁODZENIU.
BEZ GMO.
NA LETNIE UPAŁY I ZIMOWE MROZY NAJLEPSZY JEST SOK Z BRZOZY.
PRODUKT GOTOWY DO BEZPOŚREDNIEGO SPOŻYCIA. WYTRĄCANIE SIĘ OSADU ŚWIADCZY O BOGATEJ ZAWARTOŚCI SKŁADNIKÓW NATURALNYCH. WSTRZĄSNĄĆ PRZED SPOŻYCIEM.
PO OTWARCIU PRZECHOWYWAĆ NIE DŁUŻEJ NIŻ 72 GODZINY.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED: 26.07.2015 r.
SKŁAD: NATURALNY SOK Z BRZOZY NIEROZCIEŃCZONY WODĄ 70%, SOK JABŁKOWY 25%, SYROP GLUKOZOWO-FRUKTOZOWY LUB CUKIER, KWAS CYTRYNOWY – REGULATOR KWASOWOŚCI.