Dane kontaktowe
HYBRYDAul.Pszczyńska 36/24
44-100 Gliwice
Biuro 47-440 Babice (k. Raciborza)
ul. Rudzka 19 B
tel.: +48 32
[zasłonięte]418-72
kom. +48
[zasłonięte]-667-373
e-mail:
[zasłonięte]@hybryda-gastro.pl
Nr konta ING BANK ŚLĄSKI S.A.
30 1050
[zasłonięte] 1
[zasłonięte]2850090
[zasłonięte] 750683
Piec konwekcyjno parowy Rational SCC 101 whitefficiency GAZOWY
Pjemność |
10 x 1/1 GN |
Dzienna liczba posiłków |
80-150 |
Wzdłużny układ prowadnic |
1/1, 1/2, 2/3, 1/3, 2/8 GN |
Szerokość |
847 mm |
Głębokość |
771 mm |
Wysokość |
1.017 mm |
Średnica przyłącza wody |
R3/4" |
Średnica odpływu wody |
DN 50 |
Ciśnienie wody |
150-600 hPa |
Moc przyłączeniowa |
0,39 kW |
Zabezpieczenie |
1 x 16 A |
Przyłącze do sieci |
1 NAC 230 V |
Przekrój przewodu przyłączeniowego |
3 x 2,5 mm2 |
Średnica przyłącza gazu |
3/4" |
Przyłączeniowe ciśnienie hydrauliczne, gaz ziemny H G20 |
18 - 25 mbar |
Przyłączeniowe ciśnienie hydrauliczne, gaz ziemny L G25 |
20 - 30 mbar |
Przyłączeniowe ciśnienie hydrauliczne, gaz płynny G30 |
25 - 57,5 mbar |
Przyłączeniowe ciśnienie hydrauliczne gaz płynny G31 |
25 - 57,5 mbar |
|
|
SelfCooking Center stwarza nieograniczone możliwości: pieczenie, smażenie, grilowanie, gotowanie na parze, duszenie, blanszowanie, gotowanie w kąpieli wodnej ... Wszystko to można zrobić w jednym urządzeniu ! W porównaniu z tradycyjnymi piecami konwekcyjno parowymi SelfCooking Center przygotowuje potrawy nawet o 15% szybciej - daje to konkretne oszczędności. Zajmujący minimalną powierzchnię SelfCooking Center zastępuje do 50% tradycyjnych urządzeń kuchennych takich jak: piece konwekcyjne, kuchnie, patelnie uchylne, kotły, frytownice, garnki. SelfCooking Control w pełni automatycznie pozwala wykorzystać wszystkie techniczne możliwości urządzenia SelfCooking Center.
Transport, montaż szkolenie personelu w cenie urządzenia .
Możliwy dodatkowy upust cenowy przy rezygnacji z montażu !!!
Szczegółowa charakterystyka pieca :
Self Cooking Control z 9 trybami pracy:
-pieczeń duża
-ryba
-potrawy z jaj oraz desery
-produkty krótko smażone
-dodatki
-wypieki
-drób
-produkty z ziemniaków
-regeneracja potraw
-tryb konwekcyjno-parowy z 3 trybami pracy:
-para 30-130ºC
-gorące powietrze 30-300ºC
-kombinacja pary i gorącego powietrza 30-300ºC
-pieczenie niskotemperaturowe
-nawilżanie przy 30-260ºC w trybie pracy "gorące powietrze" oraz w trybie "kombinacja pary i gorącego powietrza"
-program delta T
-sonda temperatury rdzenia z 6-punktowym pomiarem
-możliwość zaprogramowania 350 programów po 12 kroków każdy
indywidualne programowanie czasu funkcji finishing dla każdej półki w komorze pieca
-automatyczny system myjący oraz możliwość mycia ręcznego
-rozszerzona funkcja nawilżania z nastawianym poziomem wilgotności
-5 programowanych prędkości pracy wentylatora, co znacząco wpływa na cyrkulację powietrza w komorze pieca
-możliwość redukcji poboru mocy o połowę, co czyni piec urządzeniem ekonomicznym w eksploatacji
-dane HACCP zapisywane w pamięci i transmitowane przez złącze USB
-szybkie schładzanie komory urządzenia umożliwiające przygotowanie np. mięsa i zaraz po tym dodatków w znacznie niższej temperaturze
-sygnalizacja zakamienienia z automatycznym opróżnianiem i płukaniem generatora pary
-automatyczne wyświetlanie komunikatów serwisowych
-możliwość zaprogramowania startu urządzenia z uwzględnieniem daty i czasu idealne dla nocnego pieczenia niskotemperaturowego
-sygnalizacja dźwiękowa i kolorystyczna
-wbudowany system odkamieniający - SYSTEM CARE CONTROL!
|
PO ZAKUPIENIU TOWARU prosimy o kontakt telefoniczny pod lub mailowy w celu określenia warunków dostawy(terminu i adresu) oraz formy płatności. |
|
Dokonując przelewu należy podać w tytule NICK z Allegro oraz NUMER aukcji |
|
PRODUKTY sprzedawane przez naszą firmę są FABRYCZNIE NOWE, wolne od wad fizycznych i prawnych, zostały LEGALNIE WPROWADZONE NA POLSKI RYNEK, POSIADAJĄ GWARANCJĘ PRODUCENTA |
|
Na WPŁATĘ czekamy 7 dni(nie dotyczy opcji „Za pobraniem”) DOSTAWA odbywa się za pośrednictwem firmy kurierskiej DPD do 48 h od daty zaksięgowania wpłaty |
|
UWAGA!!! Dostawa zakupionego produktu może przedłużyć się w przypadku braków magazynowych(sprzedającego lub producenta). O takiej sytuacji Klient zostanie poinformowany telefonicznie lub drogą pisemną i ustalony zostanie inny (najbliższy możliwy) termin dostawy. |
|
Przy dużych zamówieniach wymagana jest zaliczka .Zaliczka ustalana jest indywidualnie i dotyczy opcji za pobraniem |
|
Sprzedający zastrzega sobie prawo do ZAKOŃCZENIA AUKCJI przed czasem, bez podania przyczyny. |
|
PRZY ODBIORZE towaru prosimy o sprawdzenie przesyłki czy nie posiada ona uszkodzeń powstałych podczas transportu. W przypadku gdy opakowanie nosi znamiona uszkodzenia NIE NALEŻY PRZYJMOWAĆ PRZESYŁKI oraz bezzwłocznie skontaktować się ze sprzedawcą. W innym przypadku reklamacja może zostać nieuznana. |