Witamy serdecznie na naszej Aukcji!
ZLOTY NUMIZMATYK
SOLIDNOŚĆ I EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA POTWIERDZONA POZYTYWNYMI KOMENTARZAMI ZADOWOLONYCH PONAD 5800 KLIENTÓW!!!
JEŻELI CHCESZ DO NICH DOŁĄCZYĆ WEŹ UDZIAŁ W AUKCJI.
SATYSFAKCJA GWARANTOWANA!!!
Przedmiotem aukcji jest:
48 INSTRUKCJI GMP/GHP NIEZBĘDNYCH
W KAŻDYM PRZEDSIĘBIORSTWIE
BRANŻY SPOŻYWCZEJ
>>> WSZYSTKIE WYMAGANE <<<
>>> PRZEZ SANEPID <<<
oraz
>>> WETERYNARIĘ <<<
Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4
Normal021MicrosoftInternetExplorer4
Normal021MicrosoftInternetExplorer4
Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4
- Instrukcja higieny osobistej pracowników.
- Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników.
- Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk.
- Instrukcja zabezpieczenia sklepu przed szkodnikami.
- Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu, magazynowania i ekspozycji.
- Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych.
- Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego.
- Instrukcja utrzymania czystości rampy.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy.
- Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę.
- Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami.
- Instrukcja szkolenia personelu.
- Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków.
- Instrukcja przeprowadzania auditów wewnętrznych.
- Instrukcja higieny na stanowisku pracy w sklepie.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji jaj kurzych .
- Instrukcja kontrola warunków magazynowania.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji sali konsumpcyjnej.
- Instrukcja nadzoru nad dokumentacją.
- Instrukcja nadzorowania wody.
- Instrukcja czyszczenia i mycia opakowań zwrotnych w zakładzie.
- Instrukcja technologiczna smażenia frytek.
- Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy.
- Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem gotowania i smażenia.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego.
- Instrukcja utrzymania higieny otoczenia zakładu.
- Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń toalet
- Instrukcja wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej.
- Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń.
- Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni.
- Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych.
- Instrukcja pobierania i przechowywania próbek żywności.
- Instrukcja przechowywania i dostarczania wyrobów gotowych.
- Instrukcja technika mycia rąk.
- Instrukcja ręcznego mycia naczyń.
- Instrukcja rozmrażania surowców.
- Instrukcja higieny na stanowisku pracy w zakładzie.
- Instrukcja magazynowania owoców i warzyw.
- Instrukcja wydawania posiłków.
- Instrukcja nadzorowania wyposażenia do kontroli i badań.
- Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem.
- Instrukcja pakowania wyrobów.
- Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej.
>>>Oferujemy również POMOC i doradztwo z zakresie HACCP<<<
>>>Instrukcje wysyłamy Pocztą Polską na płycie CD<<<
Wszystkie produkty są naszego autorstwa!!!
Dzięki temu GWARANTUJEMY
najniższą cenę i najkorzystniejszą dla Ciebie ofertę.
Systemem HACCP zajmujemy się od 9 lat:
>>>Dzięki naszemu doświadczeniu i pomocy GWARANTUJEMY,
że żadna kontrola
nie będzie dla Twojej firmy straszna<<< !!d
GWARANTUJEMY Najwyższą jakość wykonania !!
V
Serdecznie zapraszamy do udziału w aukcji
V