Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

>>>HACCP INSTRUKCJE GMP/GHP<<<

21-01-2012, 12:15
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 10 zł     
Użytkownik zlotynumizmatyk
numer aukcji: 2051633891
Miejscowość Kraków
Wyświetleń: 15   
Koniec: 21-01-2012 19:32:54
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
 
Kontakt
E-mail numizmatyka2009
[zasłonięte]@o2.pl

NAJLEPSZA JAKOŚĆ ŚWIADCZONYCH USŁUG

GWARANCJA RZETELNEJ, KOMPLEKSOWEJ I BŁYSKAWICZNEJ FINALIZACJI TRANSAKCJI


Koszty wysyłki
   zgodnie z cennikiem

List polecony priorytetowy
  • 9,99zł
   


Kupujący zawierając umowę kupna udziela sprzedającemu pełnomocnictwa do zawarcia w Jego imieniu umowy z Pocztą Polską o świadczenie usług pocztowych. Przekazane na ten cel środki są zwrotem wydatków poniesionych przez sprzedającego i nie stanowią jego dodatkowego dochodu
 w rozumieniu Ustawy o podatku VAT
 i Ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych.

Konta bankowe
Numer 85 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 603657
Bank mBank

 
REGULAMIN AUKCJI  
znajduje się na "Stronie o mnie" i stanowi integralną część opisu aukcji. Zawiera on wyszczególnione  w odrębnych punktach warunki zawartej Umowy Kupna. Każdy klient przed dokonaniem transakcji zobligowany jest do zapoznania się z jego treścią. Dokonanie zakupu oznacza akceptację przez kupującego warunków umowy kupna-sprzedaży zawartych
w Regulaminie Aukcji

Witamy serdecznie na naszej Aukcji!

ZLOTY NUMIZMATYK

 


   

SOLIDNOŚĆ I EKSPRESOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA POTWIERDZONA POZYTYWNYMI KOMENTARZAMI ZADOWOLONYCH PONAD 5800 KLIENTÓW!!!

JEŻELI CHCESZ DO NICH DOŁĄCZYĆ WEŹ UDZIAŁ W AUKCJI.

SATYSFAKCJA GWARANTOWANA!!!

 



   Przedmiotem aukcji jest: 


48 INSTRUKCJI GMP/GHP NIEZBĘDNYCH

W KAŻDYM PRZEDSIĘBIORSTWIE

BRANŻY SPOŻYWCZEJ 


>>> WSZYSTKIE WYMAGANE <<<

>>> PRZEZ SANEPID <<<

oraz

>>> WETERYNARIĘ <<<


 

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4
    Normal021MicrosoftInternetExplorer4 Normal021MicrosoftInternetExplorer4


 

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4
  1. Instrukcja higieny osobistej pracowników.
  2. Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników.
  3. Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek.
  4. Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk.
  5. Instrukcja zabezpieczenia sklepu przed szkodnikami.
  6. Instrukcja przyjęcia towaru do sklepu, magazynowania i ekspozycji.
  7. Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład.
  8. Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży.
  9. Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych.
  10. Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu.
  11. Instrukcja mycia i dezynfekcji urządzeń i sprzętu drobnego.
  12. Instrukcja utrzymania czystości rampy.
  13. Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy.
  14. Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę.
  15. Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania wody niezgodnych z wymaganiami.
  16. Instrukcja szkolenia personelu.
  17. Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków.
  18. Instrukcja przeprowadzania auditów wewnętrznych.
  19. Instrukcja higieny na stanowisku pracy w sklepie.
  20. Instrukcja mycia i dezynfekcji jaj kurzych .
  21. Instrukcja kontrola warunków magazynowania.
  22. Instrukcja mycia i dezynfekcji sali konsumpcyjnej.
  23. Instrukcja nadzoru nad dokumentacją.
  24. Instrukcja nadzorowania wody.
  25. Instrukcja czyszczenia i mycia opakowań zwrotnych w zakładzie.
  26. Instrukcja technologiczna smażenia frytek.
  27. Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych.
  28. Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszy.
  29. Instrukcja mycia okapu nad stanowiskiem gotowania i smażenia.
  30. Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego.
  31. Instrukcja utrzymania higieny otoczenia zakładu.
  32. Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń toalet
  33. Instrukcja wymiany tłuszczu i mycia patelni elektrycznej.
  34. Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń.
  35. Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni.
  36. Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych.
  37. Instrukcja pobierania i przechowywania próbek żywności.
  38. Instrukcja przechowywania i dostarczania wyrobów gotowych.
  39. Instrukcja technika mycia rąk.
  40. Instrukcja ręcznego mycia naczyń.
  41. Instrukcja rozmrażania surowców.
  42. Instrukcja higieny na stanowisku pracy w zakładzie.
  43. Instrukcja magazynowania owoców i warzyw.
  44. Instrukcja wydawania posiłków.
  45. Instrukcja nadzorowania wyposażenia do kontroli i badań.
  46. Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem.
  47. Instrukcja pakowania wyrobów.
  48. Rejestr pracowników zapoznanych z Instrukcjami Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Higienicznej.




>>>Oferujemy również POMOC i doradztwo z zakresie HACCP<<<


 

>>>Instrukcje wysyłamy Pocztą Polską na płycie CD<<<
 

   

                      
       Wszystkie produkty są naszego autorstwa!!!
Dzięki temu GWARANTUJEMY
najniższą cenę i najkorzystniejszą dla Ciebie ofertę.
Systemem HACCP zajmujemy się od 9 lat:

>>>Dzięki naszemu doświadczeniu i pomocy GWARANTUJEMY,
że żadna kontrola
nie będzie dla Twojej firmy straszna<<<
!!d




GWARANTUJEMY Najwyższą jakość wykonania !!


 


V
 




Serdecznie zapraszamy do udziału w aukcji

V



>>>HACCP INSTRUKCJE GMP/GHP<<<