Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Grzyby Suszone _PODGRZYBEK SUSZONY_ Smak Podlasia

24-11-2014, 19:04
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 8.90 zł     
Użytkownik Smak_Podlasia
numer aukcji: 4800710183
Miejscowość Białystok
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 27   
Koniec: 24-11-2014 19:07:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

O nas

Strona o mnie
Inne moje aukcje
Dodaj do ulubionych


Kontakt

Masz pytania?

Tel. 605-[zasłonięte]-815
[zasłonięte]@smakpodlasia.pl

Sklep internetowy

SmakPodlasia.pl
Białystok

NIP 848[zasłonięte]171-54
REGON 200[zasłonięte]169

Nr rachunku bankowego
112[zasłonięte]104400[zasłonięte]20083[zasłonięte]631
T-mobile Usługi Bankowe


Wysyłka

W miarę dostępności towaru wysyłki realizowane są na bieżąco.

Jednak z racji tradycyjnego charakteru wytwarzania niektórych produktów (np.: wędliny, sery) czas realizacji zamówienia może wydłużyć się do 3 dni roboczych.

Wysyłamy za pośrednictwem:

  • Kurier DHL
  • Paczkomaty 24/7

Koszty wysyłki dotyczą
dostaw na adres w Polsce.
Wysyłki zagraniczne

wyceniane są indywidualnie.

Smak Podlasia przedstawia

Podgrzybek suszony 20 g

KLASA I

Nadbużańskie grzyby tradycyjne wpisane na listę produktów tradycyjnych zbierane w Podlaskich Puszczach. Suszone podgrzybki o intensywnym aromacie, smaku i zapachu runa leśnego.

Na terenach nadbużańskich tradycja letnich zbiorów grzybów jest obecna od dawna. W rejonie Siemiatycz, w Puszczy Mielnickiej i Puszczy Białowieskiej w sezonie letnim lasy pełne są grzybiarzy. Grzyby suszone wskutek niskiej zawartości wody, są w zasadzie produktem niepsującym się. Wykorzystuje się je jako dodatek do bigosu, pierogów z farszem grzybowym, pasztetów oraz barszczu i wielu innych potraw.

Suszone grzyby przed sporządzeniem potraw należy umyć, zalać przegotowaną wodą, krótko moczyć, a dopiero później ugotować. Wodę po moczeniu suszonych grzybów można wykorzystać do przygotowanych potraw.



Podgrzybek suszony 20 gPodgrzybek suszony 20 gPodgrzybek suszony 20 gPodgrzybek suszony 20 gPodgrzybek suszony 20 g

Producentem specjału jest: Polinat - grzyby nadbiebrzańskie


Zobacz co piszą o nas i o naszych produktach nasi Klienci TUTAJ.
Zapraszamy także na inne nasze aukcje, gdzie znajdziecie Państwo wiele równie pysznych TRADYCYJNYCH SPECJAŁÓW z PODLASIA!

Wszystkie artykułu są oryginalnie zapakowane w opakowania ochronne. Wędliny pakowane są vacuum (próżniowo), co przedłuża ich termin przydatności do spożycia oraz zabezpiecza podczas transportu.

Wszystkie sprzedawane przez Smak Podlasia wyroby oznakowane są oryginalnymi etykietami producentów, na których znajdziecie Państwo informacje co do składu, producenta oraz terminy przydatności do spożycia.

Stosujemy najwyższe standardy przy doborze oferowanych produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby zaoferować Państwu tylko i wyłącznie produkty sprawdzone, wysokiej jakości i przede wszystkim... smaczne :)