Witam Państwa
Przedmiotem aukcji jest grzybek tybetański, naturalny probiotyk z własnej hodowli na naturalnym wiejskim mleku! Kupując na mojej aukcji otrzymasz:
- 1 zakupiona "sztuka" to 2 czubate łyżki stołowe - taka ilość wystarcza na ok. 300 ml mleka (jest to ilość jaką się uzyskuje po upływie jednej doby),
- dodatkowo ulotka z instrukcją jak zająć się hodowlą grzybka.
WYSYŁKA
Wysyłam od razu po zaksięgowaniu wpłaty, od poniedziałku do środy.
Grzybek jest zabezpieczony w specjalnym plastikowym pojemniku z odpowiednią ilością świeżego wiejskiego mleka.
PODSTAWOWE INFORMACJE na temat grzybka tybetańskiego:
Grzybek wywodzi się z krainy długowieczności - Kaukazu. Kaukascy górale odkryli go "przez przypadek" przy produkcji zsiadłego mleka i tak powstał zdrowotny napój. Grzybka do Polski przywiózł profesor Politechniki Gliwickiej, który przez 5 lat przebywał w Indiach. Chorował na raka wątroby i został całkowicie wyleczony grzybkiem przez mnicha tybetańskiego!
WŁAŚCIWOŚCI LECZNICZE grzybka:
1. Reguluje przemianę materii w organizmie,2. Wspomaga leczenie chorób serca i naczyń wieńcowych,3. Rozkłada tzw. „zły cholesterol” i złogi w naczyniach tętniczych,4. Jest probiotykiem, leczy wszystkie stany zapalne w organizmie,5. Wytwarza interferon- substancję zwalczającą wirusy,6. Kompilacja substancji tworzonych przez grzybka hamuje wzrost komórek nowotworowych,7. Reguluje ciśnienie tętnicze oraz poziom glukozy we krwi,8. Leczy wątrobę, śledzionę i trzustkę,9. Zbawiennie działa na nerki, pęcherz i przewody moczowe,10. Leczy choroby dróg żółciowych, rozpuszcza kamienie,11. Szybko i skutecznie leczy choroby przewodu pokarmowego, wrzody żołądka i dwunastnicy,12. Eliminuje stany zmęczenia, wyczerpania, łagodzi skutki stresu,13. Działa hamująco na proces starzenia się komórek somatycznych w organizmie,14. Wzbogaca mleko w witaminy, stanowiąc ich całkowicie naturalne źródło.Kefir z grzybka zawiera unikalne i o większej różnorodności szczepy bakterii w stosunku do innych jogurtów, czy kefirów!
HODOWLA GRZYBKA:Zalewamy w słoiku dwie łyżeczki grzybka szklanką mleka (na 1 łyżeczkę grzybka przypada ok. 150 ml mleka itd.) Po 24 godzinach mieszamy go i cedzimy przez sitko (plastikowe - grzybek nie znosi metalu).
Kurację grzybkiem stosujemy przez 20 dni, pijemy go najlepiej przed snem. Po tym czasie robimy 10 -cio dniową przerwę. Cykl taki możemy powtarzać przez dłuższy okres czasu, nawet parę lat. W kuracji należy robić przerwy, ponieważ organizm przyzwyczaja się do leczniczych substancji, co zmniejsza ich działanie. Robiąc przerwy w piciu napoju z grzybka uzyskujemy lepszy efekt leczniczy.
Grzybek tybetański jak każdy inny grzyb na tej planecie: rozmnaża się. W ciągu tygodnia rośnie ok. 1/3 swojej objętości.
Jego koszt w relacji do właściwości jest niemalże zerowy, w każdym razie nie ma porównania do żadnych leków.
Zapraszam do zakupu!