Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GROCH ZIELONY POŁÓWKI BIO 400 g - BIO PLANET

14-08-2014, 22:05
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 8.08 zł     
Użytkownik eko_poziomka
numer aukcji: 4427175879
Miejscowość Milanówek
Wyświetleń: 18   
Koniec: 14-08-2014 21:32:33
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

e-mail: [zasłonięte]@ekopoziomka.pl

 

tel. 509 [zasłonięte] 477

 

gg: 44[zasłonięte]191

 

Wpłaty można dokonać poprzez:

 

PayU (płatność poprzez Allegro)

Pobranie (płatność przy odbiorze)

- Przelew (wpłata na konto)

 

Poziomka Marta Racinowska

ul. Bliska 5/27

05-822 Milanówek

 

ING 16 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0250090 [zasłonięte] 985154

Kurier DPD do 30kg:

- przedpłata 16 zł 

- pobranie 20 zł

 

Paczkomaty do 25kg:

- 10 zł

 

Poczta Polska - według aktualnego cennika Poczty Polskiej + 50 gr opakowanie

Kupując na naszych aukcjach akceptujesz regulamin zawarty na stronie "O mnie"

 

 

GROCH ZIELONY POŁÓWKI BIO 400 g  - BIO PLANET

 

 

Skład: 
groch zielony połówki* 100% (*składniki ekologiczne objęte certyfikatem kontroli).


Opis:
Ekologiczny groch zielony to jedna z najpopularniejszych roślin strączkowych, jest źródłem pełnowartościowego i bardzo dobrze przyswajalnego białka. Świetnie nadaje się do przyrządzenia wszelkiego rodzaju past i pasztetów, także w połączeniu z warzywami i zbożami oraz jako dodatek do dań obiadowych czy zup.


Sposób przygotowania: 
groch zielony połówki należy przepłukać i zalać zimną wodą do namoczenia na kilka godzin. Następnie gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie, z dodatkiem glonu kombu (ułatwia trawienie). Groch solimy dopiero pod koniec gotowania, ewentualnie można dodać sos sojowy.


Informacja alergiczna:
Produkt może zawierać alergeny: gluten, orzeszki ziemne i inne orzechy, sezam, soję oraz mleko (łącznie z laktozą) ze względu na konfekcjonowanie w zakładzie, w którym paczkowane są surowce zawierające ww. alergeny.