Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GRILL GAZOWY OGROD. WĘDZARNIA BROIL KING WARSZAWA

26-01-2012, 10:47
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1 199 zł     
Użytkownik goha_sc
numer aukcji: 2054844230
Miejscowość PIASECZNO/WARSZAWA
Wyświetleń: 70   
Koniec: 29-01-2012 00:00:00
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dane adresowe

GOHA S.C.
Ul. Puławska 26
05-500 Piaseczno
Tel: 502 [zasłonięte] 403
Tel: 603 [zasłonięte] 541
[zasłonięte]@polgrill.pl

Raty

Jeżeli chcesz rozłożyć zakup na raty sprawdź jaka będzie ich wysokość klikając w poniższy przycisk

 

Oblicz ratę

 

Po zrobieniu symulacji wyślij do nas e-mail z nazwą grilla oraz numerem aukcji a my wyślemy do Ciebie link po kliknięciu którego będziesz mógł złożyć wniosek

Nasze stoisko

 

fashion2009.jpg

Z pełną ofertą możesz zaznajomić się na terenie Centrum Handlowego FASHION HOUSE W PIASECZNIE

Jak do nas dojechać:
Wyruszamy z Warszawy ulicą Puławską i jedziemy w stronę Piaseczna. Mijamy centrum handlowe „AUCHAN” i przed Piasecznem, na wysokości stacji benzynowej (LUKOIL) i sklepu sportowego Decathlon , skręcamy w lewo w ulicę Energetyczną, by po chwili znaleźć się przed
Fashion House Centre.


Mapka, jak dojechać

Dostawa

Samochód polgrill dystrybutor grili gazowych Broil King



Grille gazowe dostarczamy na terenie całego kraju kurierem DHL gratis w 24 h


Tylko u nas poniższa usługa jest BEZPŁATNA !!!

Całkowicie bezpłatnie dokonamy montażu zamówionego grilla ,przygotowując go do natychmiastowego użycia ,a także dostarczamy urządzenie własnym transportem do klienta gdzie przeprowadzimy wstępny instruktaż obsługi.

Ze względów logistycznych usługę tą realizujemy na poniżej podanych warunkach:

1. Warszawa: wszystkie modele grilli

 

2. Warszawa +50 km.:

modele Imperial , Sovereign ,Signet ,Crown ,Monarch

 

3. Warszawa+150 km.:

modele Imperial , Sovereign ,Regal, Signet ,Crown 90


Zadzwoń i umów się z nami na dostawę wybranego modelu grilla Broil King

Dodatkowe informacje

lid_rev.jpg

Piekarniki Therma-Cast™ są bardzo głębokie, dzięki temu idealnie nadają się do przygotowywania potraw z termoobiegiem.

flavrzone2.jpg

Wykonane ze stali nierdzewnej przegrody Flav-R-Zone™ dzielące piekarnik na kilka stref zapewniają dodatkową kontrolę nad temperaturą

flavor_wave_flames.jpg

Opatentowany system Flav-R-Wave™ zapewnia odparowywanie skapujących soków, które poprawiają smak przygotowywanych potraw.

gridswithflavrwavedetail.jpg

Trwałe ruszta żeliwne pokryte warstwą porcelany są dwustronne, dzięki temu mają więcej zastosowań.

rotis_flame.jpg

Otwory w palniku rożna wykonanego ze stali nierdzewnej mają różne rozmiary zapewniające równomierne rozprowadzanie ciepła.

sideburnerflamedetail.jpg

Wykonany ze stali nierdzewnej palnik boczny jest bardzo wygodny i funkcjonalny.

curve_stainless_01.jpg

Firma Broil King® gwarantuje doskonałe wykończenie i dbałość o szczegóły.

Wędzarnia

  • Grillowanie w wędzarce lub powolne grillowanie jest bardziej czasochłonne, ale przynosi doskonałe efekty smakowe. Wolno grillowanie mięsa stają się miękkie, soczyste i bogate w smak poprzez proces wędzenia i wchłanianie płynów.

 

Powolne grillowanie w wędzarce jest użyteczne i znakomite dla wszystkich rodzajów mięs. Wieprzowina, wołowina, drób, ryby i jagnięcina. Każde z nich idealnie nadaje się do przyrządzenia w wędzarce. Podstawową zasadą przygotowywania chudych mięs jest zadbanie o dostarczenie jak największej ilości płynów podczas długiego czasu grillowania. Mięsa z dużą zawartością tłuszczu samoistnie będą się aromatyzować. W związku z tym, że przy wędzeniu stosuje się niskie temperatury, czas grillowania jest dużo dłuższy niż na grillu gazowym. Wszystkie wskazówki dotyczące czasu wędzenia powinny być postrzegane, jako średnie czasy, a gotowość mięsa powinna być stwierdzana poprzez odczyt wewnętrznej temperatury z termometru umieszczonego w mięsie.


Drewniane wiórki i drzewny dym. Różne rodzaje twardego drewna, takie jak orzesznik, dąb, klon i jabłoń są dostępne do użytku w grillach i wędzarkach w formie drewnianych wiórek. Najlepiej jest używać drewnianych wiórek, które są przeznaczone do wędzenia, ponieważ są bezpieczne w stosowaniu z żywnością. Nie należy używać miękkiego drewna ( sosny, świerka) ponieważ zawierają dużo soków żywicznych, które nadają potrawom zły smak. Wiórki należy zawsze przygotować zgodnie z instrukcjami producenta. Zazwyczaj powinny one być przed użyciem moczone przez 30 minut. Takie przygotowanie umożliwi ich długotrwałe dymienie, mokre drewno bardziej się do tego nadaje niż suche, ponieważ to drugie szybko się pali w płomieniach ognia.


Dodatek płynów jest bardzo ważny w utrzymaniu soczystości i miękkości mięsa podczas długiego czasu wędzenia. Miska na wodę powinna być w połowie wypełniona płynami. Tym płynem może być sama woda lub dla uzyskania pożądanego smaku np. sok owocowy, piwo, wino, ocet lub sos rozmieszany z wodą. Można również dodać zioła lub przyprawy. Należy utrzymać taki poziom płynów przez cały czas wędzenia.


Dane techniczne wędzarni:


Cecha:

Wartość:

Moc głównego palnika w kWh

17.0 kWh

Palnik ze stali nierdzewnej

tak

Główna powierzchnia robocza

543 cm

Wąż i reduktor gazowy

tak

Obrotowa zapalarka

tak

Zawory

Linear Flow™

Termometr

Accu-Temp™

Elektroniczny zapalnik

Sure-Lite™

Piekarnik

Therma-Cast™

Opuszczane boczne półki

tak

Wieszaki na akcesoria

tak

Nierdzewne ocynkowane części stalowe

tak

Wykończenie

czarna epoksydowa farba proszkowa

Certyfikaty i normy:

Oferowany przez nas produkt przystosowany jest do polskich norm i posiada certyfikat unijny CE.


Gwarancja :

2 lata na wszystkie zespoły