Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Grill gazowy Broil King Signet MYSŁOWICE BON 300zł

24-06-2012, 0:26
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4 199 zł     
Użytkownik bilardsnooker
numer aukcji: 2401778358
Miejscowość Mysłowice
Wyświetleń: 8   
Koniec: 20-06-2012 12:37:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Untitled Document

Tu możesz liczyć na
fachową poradę
Euro - Tech
Tysiąclecia P.P.15
41-400 Mysłowice
Infolinia: 801[zasłonięte]472
tel: 322[zasłonięte]367


P.W. Euro-tech Anita Gibas
ul. Tysiąclecia Państwa Polskiego 15
41-400 Mysłowice
Nasz numer konta:
PKO BP 50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581147 [zasłonięte] 233060

Mamy blisko 2 tysiące pozytywnych komentarzy.

Zapraszamy na nasze inne aukcje!!!

Mamy blisko 2 tysiące pozytywnych komentarzy.

SPRAWDŹ NAS

[zasłonięte]@bilardshop.pl

Infolinia: 801[zasłonięte]472
tel: 322[zasłonięte]367

Grill gazowy Broil King Signet MYSŁOWICE BON 300zł

Grille z serii Signet mają doskonały wygląd, dużo przestrzeni roboczej i możliwości będące w stanie zadowolić nawet najbardziej wymagającego szefa kuchni. Grube i ciężkie ruszta żeliwne doskonale zachowują ciepło pozwalając w ten sposób na szybkie obsmażanie potraw. Ruszta są dwustronne: jedna strona służy do szybkiego obsmażania mięsa, natomiast na drugiej znajdują się kanaliki, w których gromadzą się soki nawilżające potrawy podczas opiekania. Dzięki dużemu i głębokiemu piekarnikowi, grille Signet świetnie nadają się do przygotowywania dużych pieczeni i indyków.

 

PARAMETRY:

 

Moc głównego palnika w kWh 13,2 kWh
Palniki Dual-Tube™ ze stali nierdzewnej 3
Przegrody Flav-R-Zones ze stali nierdzewnej 3
Palnik boczny ze stali nierdzewnej 2,7 kWh
Palnik rożna ze stali nierdzewnej 4,4 kWh
Luksusowy zestaw do rożna na baterie
Główna powierzchnia robocza 2 600 cm2
Półka do podgrzewania 1 500 cm2
Bardzo trwałe ruszta żeliwne 2
Dwustronny ruszt żeliwny
System Flav-R-Wave™ ze stali nierdzewnej
Zawory Linear Flow™ zapewniające precyzyjną regulację temperatury
Termometr Accu-Temp™
Zapalnik Sure-Lite™ Elektroniczny
Piekarnik aluminiowy Therma-Cast™
Szerokość po rozłożeniu (A) [cm] 158
Szerokość po złożeniu półek bocznych (B) [cm] 100
Wysokość przy zamkniętej pokrywie (C) [cm] 123
Wysokość do rusztu od podłoża (D) [cm] 97
Głębokość całego grilla (E) [cm] 58
Gwarancja:
Dożywotnio na piekarnik,
5 lat na palniki,
2 lata na podzespoły.

 

 

 

Czy wiesz że … ?

W powszechnej opinii najmniej bezpieczne dla zdrowia są grille węglowe. Osad, który powstaje w wyniku spalania tłuszczu zawiera związki toksyczne.

W wielu krajach Europy Zachodniej i Ameryki wprowadzono zakaz używania w gastronomii grillów węglowych.

Przedstawiamy Państwu kilka podstawowych powodów, dla których powinni Państwo zmienić swoje kuchenno – grillowe przyzwyczajenia. Broil King to gwarancja jakości na lata ! Produktom marki Broil King zaufały tysiące ludzi na całym świecie.

Pragniemy Państwu zaprezentować produkt marki Broil King, który nie jest tylko grillem ale letnią kuchnią w Państwa ogrodzie.

Potrawa z grilla gazowego nie smakuje tak samo jak z grilla węglowego. Dlaczego ? – pytają Państwo. Odpowiadamy: SMAKUJĄ O WIELE LEPIEJ !

Nieprawdą jest, że potrawy przygotowywane na grillu gazowym są przeniknięte zapachem gazu. Propan zawarty w butlach spala się bezzapachowo. Dodatkowo mogą Państwo poprawić smak swoich potraw stosując wiórka z drzew owocowych – dodadzą one Państwa potrawom niezwykłego smaku.

Opinie specjalistów:

„Przy grillowaniu na węglu drzewnym mięsa mogą powstawać heterocykliczne węglowodory (AMINY) – związki chemiczne o działaniu mutogennym i rakotwórczym. W trakcie grillowania z tłuszczu wytapianego i skapującego na rozżarzone węgle mogą powstawać lotne węglowodory aromatyczne. Związki te parując, osiadają na grillowanym produkcie.”

Dr inż. Dorota Czerwińska – Katedra Żywienia Człowieka SGGW Warszawa

„Podczas grillowania na węglu drzewnym powstają toksyczne węglowodory, takie same, na jakie narażone są osoby pracujące w przemyśle koksowniczym. Po pierwsze z dymu i żaru znad węgla oraz podczas przekształcania się tłuszczów i aminokwasów powstają szkodliwe substancje – mówi prof. Konrad Rydzyński, dyrektor Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi. To że takie substancje są rakotwórcze to już wiadomo. Powodują uszkodzenia genetyczne i hamują procesy naprawcze.”

prof. Konrad Rydzyński, dyrektor Instytutu Medycyny Pracy w Łodzi

 

 

PRZY ZAKUPIE TEGO GRILLA OTRZYMUJĄ PAŃSTWO BON O WARTOŚCI 300zł

NA ZAKUPY W SKLEPIE INTERNETOWYM www.bilardshop.pl