Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GREEN KITCHEN TRAVELS

29-06-2015, 6:37
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 160.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 5405803802
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 2   
Koniec: 29-06-2015 06:36:01

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09017, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63231, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17871, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51161, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27076, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>09017, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>63231, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>17871, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51161, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>27076

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Green Kitchen Travels: Vegetarian Food Inspired by Our Adventures

GREEN KITCHEN TRAVELS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Language: English
Publisher: Hardie Grant Books
Publication Date: 15 Sep 2014
Dimensions: 25.7 x 21.1 x 3.3 cm
Format: Hardcover
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: 174B7A7688

 

 

After the enormous international success of their first book The Green Kitchen, authors David and Luise are back with another stunning collection of health conscious and delicious recipes - with inspiration taken from all over the world. The leaders of the current health and vegetarian food trend sweeping the world, David and Luise are the real deal - their blog Green Kitchen Stories is one of the world's most visited health conscious and vegetarian blogs (in a saturated market) and won Best Food Blog Special Diet in the 2013 Saveur Blog Awards. They have over 60,000 Facebook fans and almost 50,000 Instagram followers - their reach on social media is huge! David, Luise and their daughter Elsa are a family who love to travel. Hungry to see and taste more of the world, they had embarked on an around-the-world trip by the time Elsa was just 7 months old. They slept on a friend's couch in Brooklyn, hunted for a vegetarian restaurant in Beijing, and were mesmerized by the street food in Vietnam. By the time David and Luise returned home, Elsa had learned to walk and their minds and bellies were full with food inspiration. Take inspiration from their travels and start the day with indulgent almond pumpkin waffles from San Francisco, tuck into a Raw beansprout pad thai from Thailand for lunch, and a Sri Lankan vegetable curry for supper. David and Luise have you spoilt for choice with desserts, featuring cheesecake, raw tiramisu and a sweet roti pancake. With easy-to-find ingredients and simple instructions, these recipes are sure to be a success. With stunning photography and food styling, as well as personal anecdotes and images from the authors' travels, Green Kitchen Travels shares modern and inspiring vegetarian, vegan and glutenfree recipes.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE VIBRANT TABLE Anya Kassoff

 THE GREEN KITCHEN Luise Vindahl

 SCANDINAVIAN BAKING: LOVING BAKING AT HOME

 VEGAN SALAD NINJA Terry Romero

 PLENTY MORE Yotam Ottolenghi

 A MODERN WAY TO EAT Anna Jones