Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GRAND FINALES: THE ART OF THE PLATED DESSERT Boyle

23-05-2014, 9:24
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 363.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4178505571
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 3   
Koniec: 23-05-2014 09:10:03

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13275, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96733, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12876, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10403, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75150, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>13275, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96733, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>12876, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>10403, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>75150

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Grand Finales: The Art of the Plated Dessert: The Art of Plated Desserts

GRAND FINALES: THE ART OF THE PLATED DESSERT Boyle

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Tish Boyle, Timothy Moriarty
Language: English
Publisher: John Wiley & Sons
Publication Date: 8 Oct 1996
Dimensions: 2.3 x 23.1 x 28.8 cm
Format: Hardcover
Pages: 368
Condition: NEW
Product_ID: A471BD7695

 

 

"A visually stunning and groundbreaking new book. Grand Finales: The Art of The Plated Dessert explores the intimate connection between flavor and presentation with recipes that are truly extraordinary. Thanks to the magnificent efforts of the pastry chefs in this book, the language of desserts will never be the same." -Jacques Torres, Le Cirque, New York A Gallery for the New Century A New Way to See, Taste, and Appreciate Neo-Classicism Echoes a classic dessert in form, preparation, or ingredients. Minimalism A single, primitive form supported by spare garnish. Illusionism Resembles a person, object, or scene. Architecturalism Features a prominent vertical component. Impressionism Communicates a theme or mood. Modernism Abstract forms with bold colors and a satirical edge. Performance Art Displays action at the touch of fork or spoon. Eclecticism Combines elements from other schools found herein. Fusionism Includes an ingredient or seasoning outside the European and American dessert tradition.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 PLATING FOR GOLD Tish Boyle

 SWEET STUDIO Darren Purchese

 DESSERT: RECIPES FROM LE CHAMPIGNON SAUVAGE

 FOOD PRESENTING SECRETS Jo Denbury, Cara Hobday

 SWEET SEASONS Richard Leach

 DESSERT FOURPLAY Johnny Iuzzini