Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Gozdawa drożdże piwne PORTER & KVASS 10 KRAKÓW

13-06-2015, 12:27
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4.90 zł      Aktualna cena: 4.90 zł     
Użytkownik marxam-enology
numer aukcji: 5266674204
Miejscowość Kraków
Kupiono sztuk: 6    Wyświetleń: 61   
Koniec: 13-06-2015 12:23:56
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dostawa

Zamawiając na naszych aukcjach za przesyłkę kurierem płacisz tylko raz bez znaczenia jak wiele produktów zamówisz!

Polecamy odbiór osobisty w sklepie przy ul. Wodnej 2 w Krakowie lub wybór przesyłki kurierskiej,

obsługuje nasz firma kurierska DHL.

Przesyłka kurierska lub odbiór osobisty w Salonie Sprzedaży:

ul. Wodna 2 (na przeciwko nr 17)
30-556 Kraków

Otwarte

Poniedziałek-Piątek 08:00-18:00

Sobota 9:00-13:00

kliknij, aby powiększyć kliknij, aby powiększyć
Płatności

Marxam Project
Marcin Bauer
ul. Wodna 2
30-556 Kraków

nr konta: 43 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 750160

O nas

Jesteśmy legalnie działającą firmą,
do każdego zakupu załączamy paragon.
Wystawiamy także faktury VAT.

Możliwa wysyłka za granicę po wcześniejszym ustaleniu ceny przesyłki.

Kontakt

tel. 519 [zasłonięte] 913 (08:00-18:00)

tel. 602 [zasłonięte] 525 (10:00-18:00)
[zasłonięte]@marxam-enology.pl

Gozdawa drożdże piwne PORTER & KVASS 10g

Gozdawa drożdże piwne PORTER & KVASS 10g

Charakterystyka produktu

Odbiór osobisty w sklepie przy ulicy Wodnej 2 (na przeciwko nr 17) w Krakowie (godz. 8:00-18:00)!
Przed przyjazdem sprawdź dokładnie mapkę dojazdu znajdującą się po lewej stronie!

Gozdawa drożdże piwne PORTER & KVASS 10g

Dedykowane drożdże górnej fermentacji do podpiwka, kwasu chlebowego,
a także ciemnych piw "porterowych".

Temperatura fermentacji 16-32 ºC, optymalna 22-26°C.

Stosunkowo wolno fermentujący szczep o bardzo dobrej flokuacji.

Tolerancja na alkohol do 8,8%.

Drożdże na 30 minut przed zadaniem należy uwodnić
w temperaturze 27 ºC +/- 3 ºC.