Witam wszystkich na Naszej aukcji gdzie przedmiotem licytacji jest
KOMPLETNA DOKUMENTACJA SYSTEMU HACCP oraz GHP / GMP
Aktualizacja z dnia 25.05.2011 r.
Tylko na tej aukcji poza standardowym zestawem dokumentów otrzymają Państwo gotową, profesjonalnie opracowaną (przysłowiowo od A do Z), stosowaną w zakładach o różnej specyfice dokumentację Systemu HACCP wraz z GHP GMP. Dokumentacja miedzy innymi dla piekarni, gastronomii, lodziarni, zakładów produkcyjnych, zakładów żywienia zbiorowego i stołówek ! Mogą Państwo zobaczyć jak taka dokumentacja wygląda finalnie i w jaki sposób jest sporządzone opracowane. Oczywiście cały system jest wdrożony, stosowany oraz pozytywnie opiniowany przez Sanepid.
W zestawie otrzymają Państwo między innymi kompletne i profesjonalnie opracowane:
- Księgi HACCP wraz z instrukcjami, procedurami i kartami kontrolnymi,
- Gotowe schematy technologiczne (opracowane graficznie i opisowo),
- Wypełnione arkusze identyfikacji i analizy zagrożeń,
- Wyznaczone krytyczne punkty kontroli,,
- Opracowane działania korygujące dla każdego krytycznego punktu kontroli
- Gotowe opisy surowców, wyrobów gotowych oraz opakowań oraz Dokumentację opracowaną według WE852/2004
Wszystko opracowane w profesjonalny sposób i co najważniejsze za najniższą cenę !!!
Zaufaj profesjonalnym opracowaniom stworzonym przez specjalistów !
Jeśli jesteś osobą odpowiedzialna za wdrożenie lub utrzymanie GHP GMP lub HACCP,
Jeśli prowadzisz sklep lub gastronomię,
Jeśli prowadzisz działalność związaną z produkcją, przechowywaniem lub konfekcją żywności,
Jeśli masz problem z Sanepidem,
Lub po prostu potrzebujesz jakichkolwiek instrukcji lub dokumentów związanych z bezpieczeństwem żywności
Zapoznaj się z Naszą ofertą! Znajdziesz tutaj wszystko czego potrzebujesz w najlepszej cenie!
Od 1 maja 2004 roku wszystkie podmioty dokonujące produkcji lub obrotu żywnością (czyli nawet najmniejsze sklepy, gastronomie czy firmy produkujące żywność) są zobowiązane do rozpoczęcia wdrożenia systemu HACCP, którego nieodłączną i integralną częścią jest Dobra Praktyka Higieniczna i Produkcyjna nazywana GHP i GMP (od pierwszych liter Good Hygienic Practice i Good Manufaturing Practice). Nowe przepisy nakładają na wszystkich przedsiębiorców z branży spożywczej (producentów, handlowców, restauratorów itd.) i zaostrzają wymagania i zgodnie z nimi inspekcja sanitarna będzie mogła dokonywać oceny zaawansowania wdrożenia systemu HACCP na podstawie dokumentacji zgromadzonej przez kierującego zakładem oraz nakładać sankcje karne w przypadku braku postępów we wdrażaniu systemu !!!
Po co narażać się na nieprzyjemności i problemy ? Skorzystaj z mojej oferty a Twoje problemy rozwiążą się !!!
WZORCOWA KSIĘGA HACCP DO SAMODZIELNEGO WYPEŁNIENIA WRAZ Z ZAŁĄCZNIKAMI
Jest to profesjonalnie opracowana przez Nas od podstaw Księga HACCP wraz z załącznikami do prowadzenia zapisów. Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID. Opracowana została z uwzględnieniem
Dodatkowo do Księgi HACCP otrzymają Państwo:
ZESTAW DOKUMENTACJI DOBREJ PRAKTYKI HIGIENICZNEJ I PRODUKCYJNEJ (GHP i GMP) - Księga Higieny
PROCEDURY WYMAGANE PRZEZ INSPEKCJĘ SANITARNĄ: Procedura kompleksowego mycia, czyszczenia i dezynfekcji zakładu wraz z planem mycia i czyszczenia, Procedura zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami, Procedura Audity wewnętrzne, Procedura Analiza zagrożeń i ustalenie krytycznych punktów kontrolnych, Procedura Nadzór nad dokumentacją, Procedura Szkolenia wraz z kartą i planem szkoleń, Procedura Nadzorowania wody wraz z kartą wyników badania wody.
Cała dokumentacja była kontrolowana przez Sanepid wielokrotnie i nigdy nie było zastrzeżeń co do jakości i sposobu opracowania !!!
Oczywiście dokumentacja jest aktualna i zgodna z obowiązującym stanem prawnym. Wdrażaniem systemów jakością także HACCP zajmujemy się zawodowo, dlatego dajemy gwarancję zawsze profesjonalnie opracowanej dokumentacji !
Jako jedyni oferujemy opracowanie, które jest w pełni zgodne z normą PN-EN ISO 22000: 2006. Daje to Państwu ogromne możliwości i oszczędność zarówno czasu i pieniędzy, jeżeli planują Państwo wdrożenie takiego systemu w przyszłości. Norma ISO 22000 w niedługim czasie będzie powszechnie wymaganą przez klientów czy organy kontrolujące, podobnie jak miało to miejsce z systemem HACCP. W tej chwili każdy nawet najmniejszy zakład mający styczność z żywnością musi taki system mieć wdrożony lub musi rozpocząć wdrażanie takiego systemu. Ustawa daje Inspekcji Sanitarnej możliwość nakładania kar za brak dokumentacji. Lepiej więc opracować dokumenty na spokojnie, za rozsądne pieniądze niż czekać do samego końca i pod presją czasu, z kontrolującymi urzędnikami na karku za dużo większe pieniądze.
DOKUMENTACJA ZAKTUALIZOWANA 25-05-2011 r. - dodano opracowanie wg rozporządzenia WE852/2004 oraz Księgę Higieny
Pamiętaj !!! Tylko dokumentacja stworzona w oparciu o aktualne przepisy i na podstawie określonych wymagań przez osobę wdrażającą system będzie skuteczna i może spełnić swoje zadanie i zakupione instrukcje nie będą tylko kartami powieszonymi na ścianie. Jest to możliwe - ponieważ tworzymy dokumentację od podstaw kierując się przede wszystkim wymaganiami określonymi przez klientów w odniesieniu do stanu prawnego.
Nie kopiujemy materiałów jak ma to miejsce na innych aukcjach !!! Dokumentacje u innych sprzedających to wielokrotnie kopie Naszej dokumentacji lub ściągnięte bez ładu i składu materiały. Mamy na to dowody !
Nie mogą się Państwo zdecydować ? Proszę sprawdzić moje komentarze - Jestem sprawdzonym i zaufanym Sprzedawcą, a zadowolony klient to dla Nas priorytet! Niech nie wierzą Państwo w bajki o wdrożeniu systemu HACCP w ciągu 24 godzin ! Sama analiza zagrożeń to kilkanaście godzin pracy. Każdy zakład ma inną specyfikę i do każdego zakładu należy podejść indywidualnie - o ile system ma być skuteczny i działający.
Tylko u nas otrzymają Państwo dokumenty i materiały Naszego autorstwa opracowane od podstaw przez dyplomowanych specjalistów posiadających praktykę we wdrażaniu systemów. Dokumenty potwierdzające kwalifikacje do wglądu !
DOKUMENTACJA NASZEGO AUTORSTWA JEST JUZ STOSOWANA Z POWODZENIEM W PONAD 2500 RÓŻNEGO RODZAJU ZAKŁADACH !!!
TYLKO U NAS OTRZYMASZ TO, CZEGO NIE OFERUJE NIKT INNY !
Po zakupie mogą Państwo liczyć na naszą pomoc przy wdrożeniu dokumentacji w swojej firmie oraz pomoc specjalistów. Oferujemy w tym celu cała gamę możliwości kontaktu z nami z video konferencją włącznie ! Dla Nas kompleksowa, profesjonalna obsługa oraz kompetentny, wyszkolony personel to standard dla innych wyzwanie.
Dokumentacja jest dostępna w wersji pełni edytowalnych dokumentów, dzięki czemu mogą Państwo zawsze wydrukować sobie potrzebne instrukcje, zmienić istniejące, opracować nowe itp.
W prezencie otrzymają Państwo prezentacje multimedialne, które w ciekawy i łatwy sposób przedstawią Państwu, a także pomogą przeszkolić personel z tematyki HACCP oraz Zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej.
Aby zestaw był kompletny dokładamy Karty charakterystyki środków myjących i dezynfekujących oraz podstawy prawne (ustawy i dyrektywy UE).
Jeżeli mają Państwo pytania dotyczące aukcji prosimy o kontakt poprzez e-mail, telefon bądź komunikator internetowy. Dane znajdą Państwo w zakładce kontakt.
Finalizacja transakcji odbywa się poprzez Pocztę Polską - proszę doliczyć do wylicytowanej kwoty 8 PLN (za pobraniem 12,50 PLN) - koszt przesyłki zawierającej płytę CD z dokumentacją i gratisami wymienionymi w opisie aukcji. Szczegółowe informacje otrzymają Państwo w mailu potwierdzającym zakup. Gwarancja wysyłki w ciągu 24 godzin !!!
Oświadczam, że jestem autorem i twórcą całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp. Przy weryfikacji proszę o zapoznanie sie z korespondencją zawartą w Ticket#: 13[zasłonięte]720
Informuję, że jestem ZAREJESTROWANYM w Bibliotece Narodowej wydawcą, oraz posiadam numer wydawcy 927353. Produkt jest publikacją zarejestrowaną w Bibliotece Narodowej i posiada nr ISBN 978-83-[zasłonięte]353-1-1 a nasza firma działa w pełni legalnie. Tym różnimy się od konkurencji !
Na innych naszych aukcjach znajdziesz między innymi zestawy dokumentacji GHP GMP oraz HACCP, Szkolenia z zakresu HACCP potwierdzane certyfikatem oraz usługę wdrożenia systemu HACCP w bardzo atrakcyjnych cenach.
Skorzystaj z naszej propozycji i zaufaj profesjonalistom !
Zapraszam do uczestnictwa w innych naszych aukcjach i życzę udanych zakupów !!!