Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GOTOWY HACCP -BAR,GASTRONOMIA-nowa aktualizacja

21-01-2012, 11:47
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Najwyzsza cena licytacji: 40 zł      Aktualna cena: 40 zł     
Użytkownik novtur2
numer aukcji: 2041688193
Miejscowość wysyłks 24 godziny
Licytowało: 5    Wyświetleń: 89   
Koniec: 16-01-2012 21:25:41
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Zobacz moje komentarze Inne przedmioty Zadaj pytanie Dodaj mnie do ulubionych sprzedaj±cych
 
Dzisiaj mam do zaoferowania
2 gotowe księgi

Księge HACCP
  • GASTRONOMIA,
  •  MAŁA GASTRONOMIA -BAR  
  • AKTUALIZACJA MATERIAŁÓW: 06 stycznia 2012 r.

    •  
      DODATKOWO OTRZYMASZ INSTRUKCJE I KARTY GHP I GMP
      Wszystko profesjonalnie  opracowane !!!

       

       

      Opracowany system HACCP jest wdrożony w wielu barach i restauracjach

      Dokumentacja ta była kilkakrotnie kontrolowana przez SANEPID i była bardzo dobrze oceniana przez tą instytucję.

        

      TYLKO TERAZ TEN PROFESJONALNIE OPRACOWANY HACCP I GHP OTRZYMASZ ZA JEDYNIE 40,00 ZŁ

      .Na ALLEGRO można kupić wzory formularzy i instrukcji HACCP za  20 czy 35 zł, ale będziesz musiał spędzić przy ich wypełnianiu ponad 20 godzin o ile będziesz wiedział jak do tego się zabrać
      Na tej aukcji NOVTUR oferuje KSIĘGĘ HACCP oraz załączniki-
      WYSTARCZY TYLKO WSTAWIĆ DANE TWOJEJ FIRMY

       

      Jest to obecnie najtańsza dokumentacja  na allegro!!!

       

        

      U NAS OTRZYMUJESZ GOTOWY HACCP!!!

      Na tej aukcji otrzymasz to, co inni nie oferują : 

      Księge Haccp ,instrukcje,procedury,karty kontrolne,gotowe schematy technologiczne graficzne i opisowe, szczegółowo omówione zagrożenia wraz z analizą,krytyczne punkty kontroli

       Księga jest na CD-należy tylko wpisać swoje dane .

       W przypadku Księgi GASTRONOMIA należy wpisać opis produktu .

      Jestem Audytorem Wewnętrznym Systemu HACCP i dokumentacja HACCP,GHP/GMP jest zbiorem mojej pracy,wdrażanej w kilkudziesięciu firmach branży spożywczej i gastronomicznej. Dokumentacja ta zgodna jest z aktualnie obowiązującymi przepisami i na pewno przyda Ci się podczas kontroli SANEPIDU

      Informuję, że jestem ZAREJESTROWANYM w Bibliotece Narodowej wydawcą, oraz posiadam numer wydawcy 927309

      Co mówią inni klienci...
      Od kogo
      Typ Data Numer
      LellyDivera (Kupujący) Pozytywny Sat Oct 25 22:23:57 2008 450[zasłonięte]929
      Jeszcze kontroli z sanepidu nie miałam, ale przewiduję, że po takim czymś, będzie OK!!! Dziękuję serdecznie i polecam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!
      matted (Kupujący) Pozytywny Sat Oct 25 22:18:39 2008 456[zasłonięte]781
      Wielki pozytyw, bardzo szybka wysyłka, towar wysokiej jakości, goraco polecam, pełen profesjonalizm.
      Marollo3 (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 23 21:47:53 2008 445[zasłonięte]795
      szybko rzetelnie profesjonalnie dobry kontakt błyskawiczna przesyłka no i w końcu udało mi się usatysfakcjonować urocze panie z Sanepidu ufff!dziękuję i polecam wszystkim!!!
      ola_kl (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 23 14:36:38 2008 450[zasłonięte]623
      100% P-O-Z-Y-T-Y-W! transakcja bezproblemowa!
      lucek_2005 (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 16 15:56:52 2008 436[zasłonięte]708
      Ogromny pozytyw. Materiały super opracowane, obszerne, wyczerpujące w całości tematykę HACCP- naprawdę godne polecanie. Bardzo pozytywnie ocenione przez Sanepid. Naprawdę warto!!! Polecam
      p1i (Kupujący) Pozytywny Thu Oct 16 14:45:14 2008 460[zasłonięte]111
      hmm. 24h i wszystko miałem załatwione. Pomocna dłoń ze strony kupiującego !! Treść sprzedawanego towaru nie budzi najmniejszego sprzeciwu. Ten człowiek o HACCP i Sanepedzie wie chyba wszystko. Jedynie polecic. !!!!!
      panel z komentarzami: Aukcjoner.net
       
      Szczegółowe schematy technologiczne oraz pełne arkusze identyfikacji zagrożeń dla BARU
      •  
        • Potrawy na bazie wyrobów gotowych-mrożona pizza, hamburgery,kiełbaski, surówki,itp
        • napoje alkoholowe,  napoje bezalkoholowe,napoje gorące
        • pieczywo, ciasta,itp.
      •  Szczegółowe schematy technologiczne oraz pełne arkusze identyfikacji zagrożeń GASTRONOMIA:

        • Gorące kombinacje potraw
      • Pieczywo,ciasto
      • Potrawy mięsne duże kawałki
      • Potrawy mięsne małe kawałki
      • Napoje gorące, zimne bezalkoholowe, napoje alkoholowe
      • Ryż, makaron,kasza-mrożonki
      • Warzywa i owoce
      • Zimne kombinacje potraw
      • Zupy,sosy,buliony

       

      Księge HACCP dla Gastronomii opracowano na przykładzie Restauracji, w której występują wszystkie opisane zagrożenia.

      Ponadto arkusze kontroli CCP 1,2,3,4,5 oraz arkusze monitorowania zagrożeń CCP:

      • 1.Przyjęcie towarów łatwo psujących
      • 2.Magazynowanie towarów łatwo psujących
      • 3.Obróbka cieplna gorących potraw mięsnych
      • 4.Schładzanie potraw
      • 5.Przechowywanie gotowych potraw

      Księga HACCP:

      Księga spełnia wytyczne dyrektyw Unii Europejskiej, wymagań zawartych w Codex Alimentarius oraz wymagań polskiego ustawodawstwa wymaganych przez SANEPID.

      • 1. Profil zakładu
      • 2. Normy związane
      • 3. Definicje
      • 4. Wymagania systemu HACCP
      • 4.1. Odpowiedzialność kierownictwa
      • 4.1.1.a. Polityka bezpieczeństwa żywności
      • 4.1.1.b. Zakres systemu HACCP
      • 4.1.2. Organizacja
      • 4.1.2.1.a. Schemat organizacyjny
      • 4.1.2.1.b. Odpowiedzialność i uprawnienia
      • 4.1.2.2. Szef zespołu HACCP
      • 4.1.2.3. Zespół HACCP
      • 4.1.2.4. Szkolenia oraz kwalifikacje: świadomość zasad bezpieczeństwa żywności
      • 4.1.3. Przegląd kierownictwa
      • 4.2. Wymagania systemu HACCP
      • 4.2.1. Wymagania ogólne
      • 4.2.2. Plan HACCP
      • 4.2.3. GMP
      • 4.3. Nadzór nad dokumentami
      • 4.4. Analiza zagrożeń
      • 4.4.1. Wymagania ogólne
      • 4.4.2. Opis produktu
      • 4.4.3. Identyfikacja sposobów zastosowania wyrobu
      • 4.4.4. Schemat procesu, plan sytuacyjny
      • 4.4.5. Identyfikacja oraz ocena zagrożeń
      • 4.5. Kontrola zagrożeń
      • 4.5.1. Określenie środków kontrolnych
      • 4.5.2. Krytyczny punkt kontrolny CCP
      • 4.5.3. Limity krytyczne dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.5.4. System monitorowania dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.5.5. Działania naprawcze dla każdego Krytycznego Punktu Kontrolnego CCP
      • 4.6. Środki GMP
      • 4.6.1. Identyfikacja środków GMP
      • 4.6.2. Dokumentowanie środków GMP
      • 4.7. Działania w systemie HACCP
      • 4.7.1. Zapisy w systemie HACCP
      • 4.7.2. Postępowanie z wyrobem niezgodnym
      • 4.7.3. Informowanie stron oraz wycofanie wyrobu
      • 4.7.4. Nadzór nad wyposażeniem do kontroli, pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
      • 4.8. Utrzymanie systemu HACCP
      • 4.8.1. Wymagania ogólne
      • 4.8.2. Komunikacja z zespołem HACCP
      • 4.8.3. Weryfikacja systemu HACCP
      • 5. Lista załączników do Księgi HACCP
      • 6. Dokumenty związane z Księgą HACCP
      kliknij aby powiększyćGaleria zdjęć

      Wraz z Księgą otrzymasz Instrukcje GHP/GMP:

      • Instrukcja higieny osobistej pracowników
      • Instrukcja higieny na stanowisku pracy
      • Instrukcja higieny transportu wyrobów gotowych
      • Instrukcja higienicznego korzystania z WC dla pracowników
      • Instrukcja mycia i odkażania rąk oraz pomieszczeń taolet
      • Instrukcja utrzymania porządku, czystości i higieny w zakładzie pracy oraz jego otoczeniu
      • Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych i zamrażarek
      • Instrukcja mycia urządzeń produkcyjnych i sprzętu
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk Instrukcja zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami
      • Instrukcja przyjęcia towaru, magazynowania i ekspozycji
      • Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli osób wizytujących zakład
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji chłodni
      • Instrukcja zaopatrzenia zakładu w wodę
      • Instrukcja nadzorowania wody
      • Instrukcja postępowania w przypadku wyników badania niezgodnych z wymaganiami
      • Instrukcja szkolenia personelu
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji sali sprzedaży , sali konsumpcyjnej
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji magazynów środków spożywczych
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji wózków i koszów
      • Instrukcja mycia pomieszczeń magazynowych
      • Instrukcja mycia pomieszczeń produkcyjnych i zaplecza socjalno-sanitarnego
      • Instrukcja czyszczenia, mycia i opakowań zwrotnych w zakładzie
      • Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń
      • Instrukcja postępowania z towarami wycofanymi z obrotu
      • Instrukcja utrzymania czystości rampy
      • Instrukcja mycia i dezynfekcji krajalnicy
      • Instrukcja przyjęcia surowców i materiałów pomocniczych oraz sposób ich magazynowania
      • Instrukcja kontroli procesów technologicznych, badania surowców i wyrobów gotowych
      • Instrukcja transportu wyrobów gotowych
      • Instrukcja usuwania śmieci, odpadów i ścieków
      • Instrukcja nadzoru nad dokumentacją
      • Instrukcja nadzoru nad wyposażeniem
      • Instrukcja pakowania wyrobów
      • Instrukcja technologiczna postępowania z surówkami
      • Instrukcja technologiczna smażenia frytek
      • Instrukcja bezpiecznego spożywania jaj kurzych
      • Instrukcja wydawania dań i napojów
      • Instrukcja smażenia ryb w patelni elektrycznej

      Karty wykonywanych czynności

      • Karta dopuszczenia pracownika w danym dniu do pracy
      • Karta kontroli przyjęcia towaru
      • Karta kontroli temperatury urządzeń chłodniczych/ lodówki, zamrażarki/
      • Karta kontroli wewnętrznej
      • Karta kontroli zapisów temperatury i wilgotności w magazynie
      • karta reklamacji towaru
      • protokół szkolenia okresowego wewnętrznego
      • protokół szkolenia zewnętrznego pracowników

       

      • Procedura szkoleń personelu
      • Procedura nadzoru nad dokumentacją i danymi
      • Procedura postępowania z produktem niezgodnym
      • Procedura informowania stron oraz wycofania wyrobu,reklamacje
      • Nadzór nad wyposażeniem kontroli pomiarów i badań oraz metodami analitycznymi
      • Komunikacja z zespołem HACCP

      Formularze

      • Rejestr pracowników
      • Rejestr mycia okapu nad stanowiskiem smażenia
      • Rejestr rozmrażania, mycia i dezynfekcji zamrażarek
      • Rejestr wymiany tłuszczu smażalniczego w patelni elektrycznej
      • Specyfikacje grup produktów
      • Schemat procesu technologicznego


      Ponadto otrzymasz szczegółowe informatory jak wdrożyć GHP/GMP ora HACCP w swoim zakładzie.

       Otrzymasz również materiały, by móc przeszkolić swoich pracowników z systemu HACCP.

      <

      Z przykrością musz� stwierdzić, iż na łamach Allegro pojawiła się nieuczciwa konkurencja, która wykorzystuje moje opracowania.Zdarzają się osoby, które kopiują całość lub część opisów moich aukcji  a następnie umieszczają opisy w swoich aukcjach.W  związku z tym jeśli masz zamiar kupić dokumentację aby później odsprzedawać ją dalej to musisz mieć świadomość konsekwencji jakie się z tym wiążą.

       




    Oświadczam, że jestem autorem całości dokumentacji i posiadam do niej prawa autorskie na podstawie ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. z 1994r. nr 24, poz.83). Aukcja nie łamie regulaminu serwisu Allegro i polskiego prawa. Wersja elektroniczna nie zawiera żadnego programu a sama też nie jest programem (e-book) itp.

    GOTOWY HACCP -BAR,GASTRONOMIA-nowa aktualizacja