witam na mojej aukcji
dziś proponujemy podręcznik
GOTOWANIE
w kombiwarze i parowarze
poradnik
wydawnictwo RM
Autor/tłumacz: Georg Ferencsin, tłum.: Tomasz Kozłowski Rok wydania: 2011 Wydawnictwo: RM ISBN[zasłonięte]978-8343-925-3, stron: 96. format 223x237mm, oprawa miękka
Delikatne i zdrowe gotowanie na parze
W książce pokazano, w jaki sposób za pomocą jednego urządzenia, parowaru lub kombiwaru, które zdobywają swoje miejsce we współczesnej kuchni, zdrowo i szybko przygotować pełnowartościowy posiłek.
Zawiera liczne przepisy, dzięki którym można przygotować mnóstwo potraw.
Wszystkie niewielkim nakładem pracy i bez szczególnych umiejętności kulinarnych, co dowodzi, jak bardzo wszechstronna jest ta metoda gotowania.
W książce znajdziemy m.in.: informacje o zasadach użytkowania parowaru i kombiwaru, podstawy wiedzy o gotowaniu za pomocą pary wodnej i/lub gorącego powietrza, wiele wyjątkowych i wypróbowanych przepisów (także wykonywanych metodą obróbki w niskiej temperaturze).
Zaproponowane w książce przepisy są praktyczne - opisane w taki sposób, by można je było zrealizować we wszystkich powszechnie używanych na rynku urządzeniach.
Dodatkowo podane są porady żywieniowe dietetyka oraz wskazówki i porady kucharza profesjonalisty.
Dzięki tej książce przygotujesz pełnowartościowe i kompletne menu nawet dla dużej liczby gości lub domowników.
Szybko i bez stresu zabłyśniesz przygotowaniem nowego dania - począwszy od wyrafinowanych przekąsek, przez delikatne zupy, pyszne sałatki, smakowite ryby i potrawy mięsne, po słodkie desery.
źródło opisu , strona wydawcy
SUPER CENA
23 zł
kupuj z pewnego źródła