Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GOTOWANIE KRYSTALIZACJA I WIROWANIE CUKRZYC cukier

07-02-2014, 2:29
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 32 zł     
Użytkownik libri_perfecte
numer aukcji: 3865649987
Miejscowość Wysyłkowo
Wyświetleń: 4   
Koniec: 07-02-2014 02:34:58

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Język: polski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

GOTOWANIE, KRYSTALIZACJA I WIROWANIE CUKRZYC

JAN PODHORODECKI

 

Praca zawiera podstawowe wiadomości o gotowaniu, krystalizacji i wirowaniu cukrzyc oraz wskazówki, dotyczące obsługi i remontu aparatury. Uwzględnia ona szczególnie zagadnienie maksymalnego wyzyskania cukru z cukrzycy oraz zmniejszenia strat cukru w melasie.

 

Stron 174, Państwowe Wydawnictwa Techniczne