Księgarnia Sabedoria jest
własnością firmy:
SabeArt Anna Beśka
91-050 Łódź
ul. Wróbla 1 lok. 4
NIP: 726-[zasłonięte]230-67
REGON: 101[zasłonięte]982
e-mail: [zasłonięte]@sabedoria.pl
kom: +485[zasłonięte]37627 (w godz. 10-17)
+485[zasłonięte]95050 (w godz. 10-17)
851[zasłonięte]146110[zasłonięte]09100[zasłonięte]041
Wszystkie przedmioty są nowe
i pochodzą z legalnego źródła.
Podane ceny są cenami brutto.
Na życzenie klienta wystawiamy
faktury VAT, a standardowo paragon.
Przedmioty pakowane są w
opakowania powietrzne, co redukuje
możliwość uszkodzenia podczas
transportu do minimum.
Przedmioty wysyłamy zazwyczaj tego
samego lub następnego dnia
roboczego od zaksięgowania wpłaty
na naszym koncie bądź za
pośrednictwem systemu PayU,
zastrzegamy sobie możliwość
opóźnienia realizacji do 5 dni
roboczych.
Jeśli adres do wysyłki jest inny niż
podany w Allegro, to prosimy
niezwłocznie nas o tym
poinformować poprzez formularz.
Kupując na kilku aukcjach płacisz
tylko raz za wysyłkę.
Koszt wysyłki uwzględniony
jest na paragonie lub fakturze.
Koszt wysyłki obowiązuje na
terenie Polski
Paczkomaty InPost
Odbiór osobisty - bez dopłat
Gotowanie krok po kroku. Ciasta i desery
Marianne Magnier-Moreno
Oprawa: broszura
Rok wydania: 2010
Wydawnictwo: Read Me
ISBN:[zasłonięte]978-8343-848-5
Wymiary: 23,5x19,0
Liczba stron: 192
Chciałbyś zaskoczyć rodzinę lub znajomych własnoręcznie upieczonym tortem, ale przepisy kulinarne to dla ciebie czarna magia? Sięgnij po tę książkę. Efektowne fotografie przedstawiające krok po kroku wykonanie pysznych ciast, kremów, musów i ciasteczek sprawią, że nabierzesz ochoty na samodzielne próby kulinarne. Muffinki, babeczki, serniki, szarlotki i domowe lody - na samą myśl o nich nabierasz apetytu na słodkości. To książka zarówno dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z pieczeniem, jak i dla wszystkich, którzy uwielbiają kulinarne eksperymenty. Gotowanie krok po kroku to seria wyjątkowych książek kulinarnych, pokazujących w niecodzienny sposób, krok po kroku, przygotowywanie potraw. To doskonały prezent zarówno dla tych, którzy dopiero uczą się gotować, jak i dla osób, które lubią kuchenne eksperymenty i chętnie wypróbowują coraz to nowe przepisy. Dzięki tym książkom gotowanie z codziennego obowiązku może stać się prawdziwą sztuką.