Gospodarka i rachunkowość w gastronomii
Szczegóły książki
Autor: Z. Mielczarczyk, B. Urbańska
Oprawa: Miękka
Wydawnictwo: WSiP
Stan: używana stan bdb
Rok wydania:2008
ISBN:[zasłonięte]978-83-08311-2
Nr dopuszczenia:
Opis książki
Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii.
Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości.
Książka zawiera wiele przykładów - pomagających w zrozumieniu omawianych zagadnień, oraz pytań kontrolnych - ułatwiających powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.
Stan prawny aktualny na 2006 rok.
Informacje o przesylce
KOSZT WYSYŁKI:
ZA WYSYŁKĘ PŁACISZ RAZ BEZ WZGLĘDU NA ILOŚĆ ZAKUPIONYCH KSIĄŻEK
* przesyłka kurierska priorytetowa - 12 zł
* przesyłka kurierska pobraniowa priorytetowa - 18 zł
Zakupione książki wysylamy w ciągu 48 godzin, w wyjątkowych przypadkach wysyłka może opóźnić się do max 14 dni,
o czym informujemy mailem.
Za pobraniem wysyłamy tylko osobom posiadającym powyżej 15 pozytywnych komentarzy lub po uzgodnieniu telefonicznym.
Dane kontaktowe
email: [zasłonięte]@wp.pl
tel: 501 [zasłonięte] 044
tel: 507 [zasłonięte] 545
Odbiór osobisty
Po przedpłacie na konto i wcześniejszym kontakcie telefonicznym z nr 501 [zasłonięte] 044 książki można odebrać osobiście : Warszawa Tarchomin, Bar-o-metr, ul. Światowida 63 (przy pętli autobusowej Nowodwory).
Przy zakupie większej ilości książek dla klasy lub szkoły dowoz na terenie Warszwy GRATIS