Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Gordon Ramsay Pasja smaku+Szef kuchni na każdą por

12-06-2014, 19:50
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 98.99 zł     
Użytkownik www_ksiegarz_pl
numer aukcji: 4238481656
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 1   
Koniec: 12-06-2014 19:16:33

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Gordon Ramsay Pasja smaku+Szef kuchni na każdą por


Gordon Ramsay

 

Pasja smaku 
Przepisy z restauracji Aubergine

Oprawa: Twarda
Format: 22.5x27.5cm
Liczba stron: 192

Gordon Ramsay jest uważany za największy brytyjski talent kulinarny.
W Pasji smaku znalazło się ponad 100 przepisów, charakteryzujących się niezwykłą lekkością i intensywnością smaku. Wykorzystując wyłącznie najświeższe składniki, minimalne ilości masła i śmietany oraz najbardziej klarowne, nasycone intensywnym smakiem buliony, Ramsay przyrządza wysublimowane potrawy, dostarczające podniebieniu wspaniałych wrażeń. Wiele jego znanych przepisów - m.in. zupa cappuccino z langust i soczewicy, tortellini z ratatouille z warzywami w sosie gazpacho czy rabarbarowy cre`me brulée - zostało dostosowanych do możliwości kuchni domowej i podzielonych na łatwe do zrealizowania etapy.
Czy wiesz, że... Gordon Ramsay rozpoczął swą barwną karierę jako zawodowy futbolista w drużynie Glasgow Rangers. Obecnie jest jedynym brytyjskim kuchmistrzem, który może się poszczycić aż czterema gwiazdkami przyznanymi przez prestiżowy gastronomiczny Przewodnik Michelin. "Pasja smaku" autorstwa Gordona Ramsaya zdobyła nagrodę Glenfiddich za Najlepszą Książkę Kulinarną.
Szef kuchni na każdą porę roku

Oprawa: Twarda z obwolutą
Format: 26.6x21.0cm
Liczba stron: 224

W książce "Szef kuchni na każdą porę roku" uhonorowany wieloma nagrodami Gordon Ramsay prezentuje bogaty zestaw współczesnych przepisów na potrawy lekkie i zdrowe, wykorzystujące najświeższe składniki. Kolejne rozdziały książki zawierają przepisy, w których zastosowano składniki charakterystyczne dla danej pory roku. Dzięki temu smak potraw w najlepszy sposób oddaje specyfikę danego okresu. Mimo różnorodności, przepisy zawierają wspólny element: zaskakująco łatwo można przygotować według nich potrawy, a jednocześnie prezentują się one naprawdę wyszukanie.

· ponad 100 zaskakująco prostych przepisów do zastosowania w każdym domu
· współczesne, lekkie dania zgodne z dzisiejszymi trendami smakowymi
· innowacyjne pomysły i porady jednego z najbardziej niezwykłych brytyjskich szefów kuchni
· wspaniałe ilustracje

Doskonałe połączenie eksperckiej wiedzy kulinarnej i nowatorskich pomysłów!

 

kupujesz wypełnij - formularz płacę

niezależnie od formy płatności

DANE DO PRZELEWU:
P.P.H.U Najbar Mirosław
ul.Batorego 24
43-100 Tychy
ING BANK ŚLĄSKI
92 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]3990023 [zasłonięte] 247368

TEL     32 [zasłonięte] 93         32 [zasłonięte] 72