Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GOOD TO THE GRAIN: BAKING WITH WHOLE-GRAIN FLOURS

22-05-2014, 19:57
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 160.65 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4177166945
Miejscowość Kalisz
Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 19:34:29

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96768, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35784, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44303, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39062, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47983, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>96768, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35784, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>44303, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39062, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>47983

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Good to the Grain: Baking with Whole-Grain Flours

GOOD TO THE GRAIN: BAKING WITH WHOLE-GRAIN FLOURS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Kimberley Boyce
Language: English
Publisher: Stewart, Tabori & Chang Inc
Publication Date: 2 Mar 2010
Dimensions: 22.9 x 2.5 x 22.9 cm
Format: Hardcover
Pages: 208
Condition: NEW
Product_ID: 15D479D300

 

 

Suitable for both the novice bakers making their first muffin and the accomplished bakers yearning for old time favourites with updated ingredients, this title gathers together some 75 recipes for muffins, biscuits, scones, pancakes, waffles, crepes, cakes, breads and porridges. It explains the benefits of whole grains.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 SUPER NATURAL COOKING Heidi Swanson

 ANCIENT GRAINS FOR MODERN MEALS Maria Speck

 THE SPROUTED KITCHEN: TASTIER TAKE ON WHOLE FOODS

 SUPERGRAINS Chrissy Freer

 SUPER NATURAL EVERY DAY Heidi Swanson

 LOVE BAKE NOURISH Amber Rose