Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Good Housekeeping Cookery Book: The Cook's Classic

06-02-2014, 3:01
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 203.99 zł     
Użytkownik martinigryf
numer aukcji: 3862504924
Miejscowość Gryfino
Zostało sztuk: 3    Wyświetleń: 2   
Koniec: 06-02-2014 03:04:12

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Good Housekeeping Cookery Book: The Cook's Classic Companion 203.99 zł

OPIS: Each recipe is accompanied by a colour photograph and packed with useful information - including preparation and cooking times, freezing notes and a calorie count - and there are tips on everything from storing fresh herbs and dejointing a chicken to icing cakes and making perfect pastry. The reference sections are also illustrated in colour throughout, to make identifying, shopping for and preparing ingredients easier. Complete with all the recipes that every cook should know, this classic compendium is an essential reference for every kitchen. Previous ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]34011")'>

Okładka twarda: 512 stron
Wydawca: Collins & Brown (7 wrzesień 2011)
Język wydania: English
Wymiary: 19.8 x 25.3 cm
Autor/Producent: Good Housekeeping Institute



Since its first publication in 1948, the Good Housekeeping Cookery Book has sold over 2 million copies, firmly establishing it as the ultimate cook's bible. This completely revised and updated edition is a superb collection of delicious recipes collated and triple-tested by the world-renowned Good Housekeeping Institute. This new volume has the perfect recipe for every occasion - from simple family favourites to special dishes for celebrations. It includes traditional favourites that have been passed down from generation to generation as well as more contemporary classics, with recipes ranging from meat, poultry, and healthy fish and vegetarian dishes to mouth-watering cakes and puddings, jams, pickles and chutneys, and tasty soups and sauces./p> Each recipe is accompanied by a colour photograph and packed with useful information - including preparation and cooking times, freezing notes and a calorie count - and there are tips on everything from storing fresh herbs and dejointing a chicken to icing cakes and making perfect pastry. The reference sections are also illustrated in colour throughout, to make identifying, shopping for and preparing ingredients easier. Complete with all the recipes that every cook should know, this classic compendium is an essential reference for every kitchen. Previous ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]34011


Do każdej wysylki dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.

Produkt dostępny w magazynie zewnętrznym


Termin wysylki

od 7 do 12 dni roboczych

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.





Poczta polecony 9,99zł

Paczkomaty 9,99zł

Kurier 19,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar

Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując nasze produkty na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Komentarze

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Panelealle galeria aukcji