Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GOFROWNICA DEZAL 301.5 GRUBA KRATKA + MIESZANKA

09-02-2014, 16:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 255 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 255 zł     
Użytkownik makow84
numer aukcji: 3873320340
Miejscowość Warszawa
Kupiono sztuk: 9    Licytowało: 8    Wyświetleń: 670   
Koniec: 09-02-2014 16:39:05

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 3.00 [kg]
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

   

 

 
 

 

 

 

 

 

 
   

Pomoce kuchenne

Patelnie

Garnki

Czajniki

Odkurzacze

Maszynki do mięsa

Miksery i blendery

Parowary

Ekspresy

Produkty do stylizacji włosów

Grille/Opiekacze

Krajalnice

Oferta całościowa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Numer konta bankowego:

07 1540 [zasłonięte] 1[zasłonięte]1571580 [zasłonięte] 909201

 

 

 
 


Ikona teczki oznacza, że sprzedający jest użytkownikiem konta Firma, czyli zarejestrowanym przedsiębiorcą.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4TopMain.jpg

 

 

 

Gofrownica Dezal 301.5 (Gruba kratka).


Dodatkowo kupując u nas otrzymujesz gratis 0,5 kg mieszankę do przygotowywania gofrów, dzięki której będziesz mógł zrobić 8/10 gofrów!


http://makow84.pl/Dezal/Gofry%20Biszkoptowe.jpg

 


Temperatura robocza (przy zamkniętych płytach) ok. 195 st.C

Urządzenie łatwe w utrzymaniu czystości dzięki emaliowanej obudowie i płycie pokrytej Cornflonem

 

Oszczędność ciasta nawet do 20% - gruba kratka

 

Budowa przystosowana do ciągłej pracy urządzenia

Atest: B, CE

Spełnia normy europejskie

Moc 1300 W

Stal malowana biała

Napięcie zasilania: 230 V

Izolacja ochronna: kl. I

Ciężar: 2,8 kg




Co potrzebne do sporządzenia gofrów?


1. 0,5 litra wody pitnej


2. 250ml oleju roślinnego


Sposób przyrządzania:


1. Do odpowiedniego naczynia wsypać 0,5 kg proszku.


2. Dodać wodę i olej.


3. Miksować przez kilka minut do uzyskania jednolitej, gładkiej konsystencji.


4. Piec w gorącej gofrownicy na złoty kolor (3-4 minuty)


Z porcji 0,5 kg można wykonać ok 8-10 gofrów.


Mieszankę przechowywać w chłodnymi suchym miejscu.



 

Gwarancja producenta na okres 24 miesięcy.

 

 

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4.jpg 

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom.jpg

http://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom2.jpghttp://makow84.pl/Dezal/301.4/301.4Bottom3.jpg


Sześć sprawdzonych sposobów na przyrządzenie ciasta.

Do wypieku gofrów można używać dostępnego w handlu gotowego ciasta lub sporządzić ciasto wg poniższych przepisów.

Przepis na ciasto nr 1.
    0,5 kg mąki pszennej, 4 jajka,0,4 l mleka, 15 dag masła, 30 dag cukru pudru, 20 g proszku do pieczenia, cukier waniliowy, aromat zapachowy.
    Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem pudrem na pulchną masę. Następnie stopniowo dodać przesianą mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia, mleko, roztopione masło pozostałe składniki. Całość dokładnie wymieszać. Ciasto dokładnie wymieszać. Ciasto powinno mieć konsystencję gęstej śmietany.


Przepis nr 2.
    4 jajka, 180g mąki żytniej, 100g cukru pudru, 1 łyżka stopionego masła, 4 łyżki stołowe wody. Wykonanie: jajka utrzeć z cukrem na pulchną masę, następnie stopniowo dodawać mąkę, roztopione masło i wodę. Upieczone gofry są wyjątkowo zdrowe i pożywne.

 

Przepis nr 3.
    2 jajka , 300g mąki pszennej, 0,5 l mleka, 75 kg cukru pudru, szczypta soli, 100g masła, 15 g proszku do pieczenia.
    Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować otrzymując konsystencję ciasta naleśnikowego. Gofry bardzo smaczne chrupiące długo zachowują kruchość.

 

Przepis nr 4.
    4 jajka, 250 g mąki pszennej, 200 g cukru pudru, 0,5 l wody, 2 czubate łyżki kakao, 200g masła lub margaryny, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia.
    Wykonanie: cukier, wodę, kakao wymieszać zagotować i odstawić. Do gorącego płynu włożyć masło lub margarynę a gdy się rozpuści dodać żółtka a następnie mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować a następnie do lekko ciepłego ciasta dodać ubitą pianę z białek i razem wymieszać.

 

Przepis nr 5.
    1 jajko, 250 g mąki, 1 łyżka roztopionego masła, 1 szklanka zsiadłego mleka, szczypta soli.
    Wykonanie: wszystkie składniki dobrze zmiksować tak aby miały konsystencje gęstej śmietany. Podawać z cukrem pudrem.

 

Przepis nr 6 z płatków owsianych.
    4 jajka, 180g płatków owsianych, 100g cukru pudru, 100g rozpuszczonej margaryny lub masła, 4 łyżki stołowe wody, mały olejek migdałowy, 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia.
    Wykonanie: płatki, żółtka, cukier, wodę proszek do pieczenia dobrze zmiksować przez 5 min. Na koniec dodać pianę i ponownie wymieszać bardzo dokładnie
.

 

 

 

 

 

 

Wszystkie przesyłki ubezpieczamy na pełną wartość !

Przy odbiorze towaru klient jest zobowiązany do:
- sprawdzenia, czy towar nie posiada uszkodzeń powstałych podczas transportu,
- sprawdzenia zgodności zawartości paczki z zamówieniem.

Towar można sprawdzić po wcześniejszym podpisaniu odbioru paczki - wpierw należy podpisać odbiór kurierowi, poprosić by poczekał chwilę na czas oględzin, w przypadku stwierdzenia uszkodzeń spisać protokół reklamacyjny. Kurier nie pozwoli otworzyć paczki przed podpisaniem odbioru. Warunkiem pozytywnego rozpatrzenia reklamacji jest spisanie w obecności kuriera "Protokołu reklamacji.
Klient ma prawo do odstąpienia od umowy kupna zawartej na odległość w terminie 10 dni od daty dostawy - szczegółowe informację odnośnie warunków zwrotu na stronie "O mnie".

[Ustawą z dnia 2 marca 2000 r. o ochronie niektórych praw konsumentów oraz o odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez produkt niebezpieczny (Dz. U. z dnia 31 marca 2000 r.), art.7].

 
[DANE_EU][KOD]301.5/Mieszanka[/KOD][WYS]1[/WYS][TYP]0[/TYP][SKL_ID]0[/SKL_ID][SKL_TXT][/SKL_TXT][WZN]0[/WZN][/DANE_EU]