Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Gofrownica Dezal 301.4-od ręki- najtaniej-W-wa

30-06-2012, 21:02
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 186 zł     
Użytkownik handlowe_centrum
numer aukcji: 2421223326
Miejscowość Warszawa
Wyświetleń: 82   
Koniec: 28-06-2012 15:19:02

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

MOJE DANE

 

KONTAKT

JOANNA

GG: 43[zasłonięte]385
022[zasłonięte]516-68
509-[zasłonięte]-921

 

E-mail:

[zasłonięte]@hipermarket.pl

WYSYŁKA

Kurier

Odbiór osobisty (Warszawa)

Transport wlasny (Warszawa)

PŁATNOŚCI

Przy odbiorze
Przelewem

Numer konta bankowego
Bank Pekao SA 54 1240 [zasłonięte] 6[zasłonięte]1331100 [zasłonięte] 480444

Przy wplacie na konto prosimy podac swoj Nick i nr aukcji

RATY

Kliknij w baner aby dowiedzieć się więcej na temat zakupów w systemie ratalnym.



Gofrownica Profesjonalna firmy Dezal Model 301.4 - Od ręki!!!

 

Drobna kratka gofrów


Główne cechy:


Napięcie zasilania: 230V
Pobór Mocy: 1300W
Ciężar:2,8kg

Izolacja ochronna: kl.I
Gwarancja producenta 2 lata

Podstawowymi elementami opiekacza są p łyty grzewcze - dolna i górna, wykonane ze stopu aluminium i pokryte od strony roboczej CORFLONEM. W płytce dolnej znajduje się fabrycznie ustawiony ogranicznik temperatury utrzymujący odpowiednią temperaturę pracy urządzenia.

Wyrób dopuszczone do kontaktu z żywnością. Posiada atest PZH

 

 

Dostępna od ręki!!!

 

Przybory potrzebne do przygotowania pysznych gofrów. 

Wsparcie kulinarne
Składniki:

0,5 kg mąki,
2 jajka,
1/2 szklanki cukru (lub mniej, będą słodkie),
1/3 kostki margaryny do pieczenia (wrażliwi mogą dodać masło),
2 łyżeczki proszku do pieczenia,
woda.

Przyrządzanie.

Zaczynamy od stopienia margaryny i zostawiamy do ostygnięcia. W tym czasie do wysokiego naczynia wsypujemy mąkę, proszek do pieczenia, żółtka, cukier. Dodajemy 1-2 szklanki wody ( zwykłą, zimną, można dodać mineralną, nawet gazowaną). Dodajemy zimną margarynę. Miksujemy. Wody należy dodać tyle aby ciasto było jak gęsta śmietana. Na końcu dodajemy ubite białka i już bardzo delikatnie mieszamy łyżką. Rozgrzewamy gofrownicę a ciasto w tym czasie oddycha. Po jakiś 3-5 min. smaruję gofrownicę pędzelkiem zmoczonym w oleju, nie będzie się lepić. Wiem, że gofrownica jest z teflonu, ale te pierwsze są już lepsze. Ciasto wylewam małą chochelką na całą foremkę.

 

Zanim zalicytujesz zapoznaj się dokładnie z opisem aukcji oraz ze stroną o mnie.

Po zalicytowaniu przedmiotu na aukcji prosimy o informacje o sposobie platności oraz o potwierdzenie adresu wysyłki.