Dane kontaktowe | | | art_[zasłonięte]@wp.pl | | +48 [zasłonięte] 799 121 | | +48 22 [zasłonięte] 56 | | +48 22 [zasłonięte] 04 | | Infolinia |
| 801[zasłonięte]010 |
| |
Koszt przesyłki | | Paczki Pocztowe PRIORYTET
Według tabeli Dostawa i płatność
Wysyłki kurierskie są realizowane przez:
przedpłata | 17,01 zł | pobranie | 25,01 zł |
| |
Regulamin | |
| |
Informacje dodatkowe | | UWAGA !!!
Po uzgodnieniu towar można także odebrać osobiście w naszym sklepie w godz: 9:30 - 15:30 lub na tel. po 17:00
|
| ART-MED Krzysztof Perzyna Sklep 01-350 Warszawa - Bemowo ul. Sternicza 42 |
| Odbiór osobisty mapa dojazdu | | |
| |
| Gniazdo bananowe bezpieczne 4mm; konektor 4,8mm; 3206/32A (GE) |
Izolowane bezpieczne gniazda Ø4 mm odpowiednie do wbudowania w ściankach o grubości do 10mm przykręcane nakrętką pierścieniową M12×0,75. Część metalowa z mosiądzu niklowanego. Przyłącze przewodu konektor 4,8 [mm].
Polecam gniazda bananowe w innych wykonaniach. >>>>
Specyfikacja Akcesoria pomiarowe | izolowane gniazdo bezpieczne o średnicy wtyku Ø4mm | Symbol | 3206 (GE) | Producent | Amass | Kolor | żółty | Wykonanie | przykręcane nakrętką pierścieniową M12 x 0,75 | Montaż | przykręcany; na panel | Grubość panelu | 0,5÷8,0 [mm] | Długość całkowita | 31,5 mm | Średnica gniazda | Ø4mm | Wysokość nad panelem | 2,5 [mm] | Wymiary otworu montażowego | Ø10,5 [mm] | Główka | śr. 12 x 14,2 [mm] | Przyłącze | konektor 4,8 [mm] | Napięcie pracy | IEC 1010 dla 1000V Cat III | Prąd znamionowy | max. 32 A | Rezystancja przejścia | < 5 [mΩ] | Materiał korpusu | polioctan | Materiał styku | brąz, niklowany | Zakres temperatury | -20° ÷ +80°C | Właściwości | gniazdo o średnicy Ø4mm odpowiednie do wtyczek bananowych Ø4mm | Aukcja zawiera | x1szt kolor żółty (GE) |
Standardowo dostępne kolory na innych aukcjach kliknij w fotkę: SW - czarny, RT - czerwony, BL - niebieski, GE - żółty, GN - zielony, WS - biały |
|
|
|
|
Zdjęcia produktów to ilustracje poglądowe i mogą czasami różnić się od rzeczywistego wyglądu przedmiotu. Nie zmienia to jednak ich podstawowych właściwości.
|
|