|
TEL: 607-[zasłonięte]-671 GG: [zasłonięte]16851 EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl |
|
Kupując kilka książek za
wysyłkę płacisz tylko
raz!
Do realizacji zamówienia
przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub
wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy
w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej
realizacji. Wystawiamy faktury
VAT.
|
| |
|
Gluten-free
Bread |
PRODUCT
DETAILS: Author: Ellen
Brown Language: English Publisher: Running Press,U.S. Publication
Date: 3 Oct
2013 Dimensions: 18.7 x
23.2 cm Format: Paperback Pages: 304 Condition: NEW Product_ID: A76B45A053
|
With the adaptation of a gluten-free diet, simple
meals of toast or PBJ are suddenly far out of reach.
While largergrocery stores are beginning to stock
gluten-free packaged breads, nothing replaces the
comforting taste of home-baked bread hot from the oven.
This book includes gluten-free baking techniques plus 60
all-purpose bread recipes for brioche, sandwich bread,
multi-grain varieties, quick breads, and
more.Gluten-free baking can have a steep learning curve
for anyone who is accustomed to baking with conventional
wheat flours. Author Ellen Brown has developed precise
combinations of protein packed soy and bean flours with
yeasts and all-natural baking aids to recreate the
familiar flavors of conventional bread. These loaves
will satisfy any craving for warm home-baked bread:
you'd never know they're gluten-free.
|
|
Książki
wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.
|