Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GLUTEN-FREE BAKING: MORE THAN 125 RECIPES Reilly

22-05-2014, 1:24
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 111.30 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174454474
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 7   
Koniec: 22-05-2014 01:26:18

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78247, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37943, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18285, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51787, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65359, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>78247, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>37943, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>18285, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>51787, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>65359

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Gluten-Free Baking: More Than 125 Recipes for Delectable Sweet and Savory Baked Goods, Including Cakes, Pies, Quick Breads, Muffins, Cooki

GLUTEN-FREE BAKING: MORE THAN 125 RECIPES Reilly

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Rebecca Reilly, Romulo Yanes
Language: English
Publisher: Simon & Schuster
Publication Date: 9 Jan 2007
Dimensions: 23.2 x 18.8 x 1.6 cm
Format: Paperback
Pages: 240
Condition: NEW
Product_ID: 14165C5993

 

 

If you are among the 1 in 250 american adults intolerant of gluten or allergic to wheat, you know how frustrating it can be to crave a buttery scone or a slice of warm pie. And if you have kids who are gluten-sensitive, you know how much they miss being able to bite into a chewy chocolate chip cookie when they come home from school and how much they hate having to say no to a slice of a friend's birthday cake. Now, with ''Gluten-Free Baking'' by Cordon Bleu-trained chef Rebecca Reilly, you don't have to sit by while family and friends indulge in desserts and other confections. More than 125 recipes for sweet and savory goods, including crispy cookies, meltingly tender muffins, elegant quiches, and stunning layer cakes, prove that eating can be a pleasure, no matter what your dietary issues are. Baking without wheat is notoriously tricky, but using Reilly's detailed step-by-step recipes, anyone will be able to turn out tempting treats like moist Pumpkin Bread and tender Sour Cream Coffee Cake. Crisp Ginger Molasses Cookies, Lemon Squares, and Pound Cake are kid-and family-pleasing favorites that will no longer be off-limits. In addition, you'll find tips on how to stock a gluten-free kitchen, advice on techniques, sources for ingredients, and a list of resources and information on celiac disease and gluten sensitivity. Gorgeous color photographs show you how appealing gluten-free desserts can be. With ''Gluten-Free Baking, '' you'll never miss out on the opportunity to feast on sinfully rich desserts again!

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 FLYING APRON'S GLUTEN-FREE & VEGAN BAKING BOOK

 GLUTEN-FREE BAKING CLASSICS

 BEST EVER WHEAT AND GLUTEN FREE BAKING M Wenniger

 GOOD FOOD: GLUTEN-FREE RECIPES Sarah Cook