Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GLUTEN-FREE BAKING CLASSICS

22-05-2014, 6:39
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 105 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 4174572486
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 4   
Koniec: 22-05-2014 06:45:04

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16340, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28409, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40528, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36460, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39550, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>16340, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>28409, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>40528, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>36460, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>39550

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

Gluten-Free Baking Classics

GLUTEN-FREE BAKING CLASSICS

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Annalise G. Roberts Foreword by Peter H. R. Green, M.D.
Language: English
Publisher: Agate Surrey
Publication Date: 2 Oct 2008
Dimensions: 17.5 x 1.5 x 22.4 cm
Format: Paperback
Pages: 250
Condition: NEW
Product_ID: 157BD4A994

 

 

For celiacs and others unable to eat wheat, it's not just the dessert tray that's forbidden: hearty staples like bread and pizza are also off limits. Now, this exciting cookbook allows allergy sufferers to indulge in a wide variety of baked goods, all delicious and all gluten-free. Featured are more than 100 recipes, including homey treats like biscuits and blueberry muffins; chocolate chip and other cookie jar classics; old-fashioned favorites such as cream puffs, iclairs, and bread pudding; festive holiday breads; and more than 20 cakes, from a simple vanilla layer cake to a decadent German chocolate cake. A thorough grounding in classic baking techniques, as well as detailed instructions in how to buy, mix, and measure gluten-free flours, ensure success for even novice gluten-free bakers. Rounding out the book is a pertinent discussion on how readers can incorporate baking into busy schedules, and why it is so important for emotional, as well as physical, well-being.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 THE GLUTEN-FREE COOKBOOK Heather Whinney

 THE GLUTEN-FREE BAKER Hannah Miles

 HONEYBUNS GLUTEN-FREE BAKING Emma Goss-Custard

 GLUTEN-FREE BREAD AND CAKES FROM YOUR BREADMAKER

 HAMLYN ALL COLOUR COOKBOOK 200 GLUTEN-FREE RECIPES

 GLUTEN-FREE ON A SHOESTRING Nicole Hunn