Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GLUKOZA KRYSTALICZNA 25KG DOMOWE PIWO TANIO !!!!

22-06-2012, 6:31
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 150 zł     
Użytkownik na_slodko
numer aukcji: 2423819633
Miejscowość Białystok
Zostało sztuk: 4    Wyświetleń: 22   
Koniec: 29-06-2012 14:35:30
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

GLUKOZA KRYSTALICZNA 25 KG

IDEALNA DO PIWA !!!!

 

najtaniej na allegro !!!

 

PRODUKT POLSKI !!

 

Glukoza krystaliczna jako cukier prosty znalazła szerokie zastosowanie w przemyśle farmaceutycznym, spożywczym, chemicznym oraz do bezpośredniego spożycia i słodzenia. Produkt wysokokaloryczny, łatwo przyswajalny przez organizm, regeneruje siły, wzmacnia pracę serca. Stanowi doskonałą odżywkę wzmacniającą w okresach rekonwalescencji, stanach wyczerpania i okresach wzmożonego wysiłku fizycznego. Glukoza może być stosowana do słodzenia pokarmów i płynów dla niemowląt. Ze względu na znaczną słodycz używana jest do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych. W przemyśle chemicznym stanowi podstawowy surowiec do produkcji sorbitolu, środka słodzącego dla diabetyków oraz w produkcji kwasu cytrynowego. W przemyśle spożywczym wykorzystuje się głównie walory glukozy jako środka sprzyjającego percepcji słodyczy i uwypuklającego smak produktów. Stosuje się ją do produkcji wyrobów cukierniczych, lodów, deserów, suchych mieszanek żywnościowych, napojów bezalkoholowych, wyrobów owocowo-warzywnych. Jest znakomitym zamiennikiem sacharozy w produkcji gum do żucia i gum balonowych. W produkcji wyrobów piekarskich glukoza krystaliczna używana jest jako naturalny czynnik wywołujący brązowienie i przedłużający trwałość produktów. Stanowi wyśmienite źródło pożywienia dla drożdży oraz działa jako czynnik wypełniający
i strukturotwórczy. Dodatek glukozy w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację, korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę. Glukoza stosowana jest jako środek regulujący słodycz napojów wytwarzanych z udziałem koncentratów soków oraz w produkcji napojów sproszkowanych i gazowanych. W przemyśle mięsnym jest składnikiem zalew do szynek.

 


 

 

 

 

DO KAŻDEGO ZAKUPU POWYŻEJ 50 zł

 

 GRATIS !!!


 

 

 

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

Paneleallepanele aukcyjne