Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GLUKOZA 25KG- PIWO, WINO - NAJLEPSZA CENA !

25-08-2014, 12:09
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 100 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 100 zł     
Użytkownik SWIAT_PRZYPRAW
numer aukcji: 4504680188
Miejscowość Bielsko-Biała
Kupiono sztuk: 4    Zostało sztuk: 46    Licytowało: 3    Wyświetleń: 22   
Koniec: 25-08-2014 12:16:49
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

!!!Najlepsza cena!!!

GLUKOZA KRYSTALICZNA

GLUKOZA KRYSTALICZNA to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Zawiera ponad 99% czystej glukozy. Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.


 

ZASTOSOWANIE :

- glukoza w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację

- korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę

- doskonała odżywka wzmacniająca w okresach rekonwalescencji, stanach wyczerpania i okresach wzmożonego wysiłku fizycznego

-może być stosowana do słodzenia pokarmów i płynów dla niemowląt

-używana jest do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych

-W produkcji wyrobów piekarskich glukoza krystaliczna używana jest jako naturalny czynnik wywołujący brązowienie i przedłużający trwałość produktów

 

OPAKOWANIE :


Glukoza krystaliczna pakowana jest w worki papierowe wielowarstwowe wentylowe dopuszczone do kontaktu z żywnością ( 25 kg )

 

Wysyłka :


Przedpłata : 11 zł

Pobranie : 14 zł

Odbiór osobisty : 0 zł

 


Nasza firma spełnia wszystkie wymagane warunki do handlu żywnością:

-posiadamy stały nadzór SANEPID-u oraz Powiatowego Lekarza Weterynarii
-
magazyny są przystosowane i dopuszczone  do składowania artykułów spożywczych
-
personel naszej firmy posiada aktualne badania zdrowotne dopuszczające do
kontaktu z żywnością