!!!DARMOWA WYSYŁKA!!!
GLUKOZA KRYSTALICZNA
GLUKOZA KRYSTALICZNA to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Zawiera ponad 99% czystej glukozy. Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.
ZASTOSOWANIE :
- glukoza w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację
- korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę
- doskonała odżywka wzmacniająca w okresach rekonwalescencji, stanach wyczerpania i okresach wzmożonego wysiłku fizycznego
-może być stosowana do słodzenia pokarmów i płynów dla niemowląt
-używana jest do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych
-W produkcji wyrobów piekarskich glukoza krystaliczna używana jest jako naturalny czynnik wywołujący brązowienie i przedłużający trwałość produktów
OPAKOWANIE :
Glukoza krystaliczna pakowana jest w worki papierowe wielowarstwowe wentylowe dopuszczone do kontaktu z żywnością .
Wysyłka :
Darmowa przy przedpłacie jak i pobraniu !
Nasza firma spełnia wszystkie wymagane warunki do handlu żywnością:
-posiadamy stały nadzór SANEPID-u oraz Powiatowego Lekarza Weterynarii -magazyny są przystosowane i dopuszczone do składowania artykułów spożywczych -personel naszej firmy posiada aktualne badania zdrowotne dopuszczające do kontaktu z żywnością