WITAMY NA NASZEJ AUKCJI
Glukoza krystaliczna (dekstroza) jest wytwarzana ze skrobi kukurydzianej poprzez działanie enzymami amylolitycznymi. Wykorzystywana jest w wielu działach przemysłu farmaceutycznego i spożywczego:
dietetyka (zamiennik cukru zdrowszy od sacharozy a zwłaszcza fruktozy)
piekarnictwo (ciastka, ciasta, wafle, pieczywo, krakersy)
lody i desery lodowe
przemysł mleczarski (napoje czekoladowe, jogurty, napoje mleczne, desery) przemysł mięsny (kiełbasy, salami, mięso, garmażerka, zalewy do szynek) żywność przetworzona (żywność dla dzieci, napoje w proszku, produkty instant, mieszanki dla piekarnictwa)
piwowarstwo, fermentacja alkoholowa - dodatek glukozy w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację, korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę. Znacząco polepsza walory smakowe destylowanych win i zacierów.
Glukoza (inaczej cukier gronowy) w stanie wolnym występuje w miodzie, owocach (np. winogrona) i sokach owocowych.
Materiał: sypki w oryginalnym opakowaniu z folii
Glukoza pochodzi ze zbiorczego opakowania.
Producent: Krelefeld, Niemcy
Data produkcji: 24 grudzień 2011
Najlepiej spożyć przed: grudzień 2013
Produkt certyfikowany, wyprodukowany w UE, zgodny z dyrektywami i rozporządzeniami UE
PRZESYŁKA KURIERSKA
Waga netto: 25,0kg. Koszty transportu większych ilości telefonicznie lub mailem. ZOBACZ inne nasze nasze aukcje.
ZAPRASZAMY NA INNE NASZE AUKCJE
Więcej informacji można zdobyć pod nr tel: 607 [zasłonięte] 276.