| ZAMAWIAJ ILE CHCESZ KOSZT WYSYŁKI KURIERSKIEJ NIE ZMIENIA SIĘ BEZ WZGLĘDU NA WIELKOŚĆ ZAMÓWIENIA do 30 kg, nietypowe gabaryty są liczone indywidualnie
KURIER Z nowym rozszerzonym śledzeniem przesyłki. Z informacją sms o planowanej godzinie dostarczenia! W razie nie zastania w domu kontakt sms w sprawie powtórnego dostarczenia! Przesyłka ubezpieczona!
POCZTA Polecamy przesyłkę Poleconą - jest pewna i gwarantowana lub kuriera. Jeśli jednak wybiorą Państwo przesyłkę niepoleconą to ryzykują Państwo zaginięcie przesyłki i brak możliwości reklamacji.
ODBIÓR OSOBISTY REALIZUJEMY W PUNKCIE GŁÓWNYM KIELCE UL. LEGNICKA 28 | | |
|
Numer konta: 41 [zasłonięte]01[zasłonięte]72 0316 [zasłonięte] 000000 | | | |
|
| GLUKOZA KRYSTALICZNA 25 kg
GLUKOZA KRYSTALICZNA to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej....
ZASTOSOWANIE : w produkcji piwa, wina przyspiesza fermentację znakomicie poprawia bukiet aromatyczny wina, piwa i jego charakterystykę odżywka wzmacniająca zalecana w okresach rekonwalescencji, stanach wyczerpania i wzmożonego wysiłku fizycznego
do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, deserów, lodów, napojów, przetworów owocowych
w piekarnictwie glukoza krystaliczna używana jest do brązowienia i przedłużający trwałość produktów
OPAKOWANIE : Glukoza krystaliczna pakowana fabrycznie w worek papierowy szyty | | |
| GLUKOZA Jest idealnym zamiennikiem zwykłego, białego cukru w trakcie produkcji piwa domowego. Glukoza jest cukrem gronowym z grupy cukrów prostych. Jej stosowanie zamiast cukru białego w czasie pierwszej fermentacji piwa, przyspiesza ten proces, a co najważniejsze glukoza odfermentowuje się w całości. Stosowanie glukozy przy pierwszej, jak i przy drugiej (cichej fermentacji w butelkach) znacznie poprawia smak piwa. Dzięki temu piwo będzie miało łagodniejszy i bardziej zharmonizowany smak, bez ostrego, jabłkowego posmaku, który może wystąpić przy stosowaniu tradycyjnego białego cukru.
Dodatek glukozy zalecany jest przy produkcji wszystkich rodzajów piw. Glukoza stosowana jest jako środek regulujący słodycz napojów wytwarzanych z udziałem koncentratów soków oraz w produkcji napojów sproszkowanych i gazowanych.
Opakowanie zawiera 25 kilogram glukozy.
- Glukoza 25 kg - art: ARE-S-152
- Dokument zakupu (FAKTURA VAT lub PARAGON).
| POŻYWKI DO WINA Do prawidłowego rozwoju drożdże winiarskie poza źródłem cukru potrzebują, także związków azotowych i fosforowych, w które ubogie są owoce naszego klimatu. Ze względu na ten fakt domowi winiarze powinni posiłkować się gotowymi zestawami pożywek zawierającymi te związki. | | | |
| MASZYNKA DO PRZECIERANIA POMIDORÓW Maszynka do przygotowywania domowych przecierów, koncentratów i past pomidorowych. Pomaga szybko przygotować świeże, naturalne przeciery, koncentraty, soki. Oddziela skutecznie miąższ od skórek i pestek.
| | | |
| BALONY/GĄSIORY DO ALKOHOLI Gąsiory przeznaczone zarówno do fermentacji win, piw, miodów pitnych oraz do przechowywania już gotowych trunków. Podstawa gąsiora zabezpieczona jest zdejmowanym, plastikowym koszyczkiem.
| | | |
| SZCZOTKA DO BUTELEK BUTLI BALONÓW Uniwersalna szczotka do mycia butelek. Wygodna w użyciu. Drut, na którym umieszczone jest włosie szczotek jest sztywny, aczkolwiek wciąż bardzo sprężysty, dzięki czemu nie pęka pod wpływem wyginania go we wszystkich kierunkach, co ułatwia bardzo proces dokładnego czyszczenia butelek. | | | |
| | | | |