Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GLUKOZA 1KG- NON GMO-PIWO-WINO- DO 25 KG W PACZCE

28-06-2014, 11:15
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 4.85 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 4.85 zł     
Użytkownik SWIAT_PRZYPRAW
numer aukcji: 4332119829
Miejscowość Bielsko-Biała
Kupiono sztuk: 20    Licytowało: 5    Wyświetleń: 66   
Koniec: 28-06-2014 11:01:24
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

!NISKIE KOSZTY WYSYŁKI!

GLUKOZA KRYSTALICZNA

GLUKOZA KRYSTALICZNA to produkt w postaci drobnokrystalicznego białego proszku, otrzymywany w wyniku enzymatycznej hydrolizy skrobi ziemniaczanej. Zawiera ponad 99% czystej glukozy. Odznacza się wysoką czystością mikrobiologiczną.


 

ZASTOSOWANIE :

- glukoza w produkcji piwa i wina przyspiesza fermentację

- korzystnie wpływa na bukiet aromatyczny wina i jego charakterystykę

- doskonała odżywka wzmacniająca w okresach rekonwalescencji, stanach wyczerpania i okresach wzmożonego wysiłku fizycznego

-może być stosowana do słodzenia pokarmów i płynów dla niemowląt

-używana jest do produkcji wyrobów cukierniczych, pieczywa cukierniczego, środków dietetycznych, deserów, lodów, napojów, soków, odżywek, przetworów owocowych

-W produkcji wyrobów piekarskich glukoza krystaliczna używana jest jako naturalny czynnik wywołujący brązowienie i przedłużający trwałość produktów

 

OPAKOWANIE :


Glukoza krystaliczna pakowana jest w szczelne worki foliowe.

 

Wysyłka :

 

Po przedpłacie - 11 zł 

Za pobraniem - 14 zł

Odbiór osobisty - 0 zł

Do 25 opakowań w jednej paczce bez dodatkowych kosztów !

 


Nasza firma spełnia wszystkie wymagane warunki do handlu żywnością:

-posiadamy stały nadzór SANEPID-u oraz Powiatowego Lekarza Weterynarii
-
magazyny są przystosowane i dopuszczone  do składowania artykułów spożywczych
-
personel naszej firmy posiada aktualne badania zdrowotne dopuszczające do
kontaktu z żywnością