Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

GERLACH komplet noży 961A w bloku ! PROMOCJA !

22-02-2014, 8:56
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 235 zł     
Użytkownik stelcon
numer aukcji: 3969129742
Miejscowość JANUSZKOWICE
Wyświetleń: 26   
Koniec: 22-02-2014 08:49:21

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

PROMOCJA

 

Zestaw noży w bloku

 

GERLACH 961A

 

GWARANCJA 2 LATA

 

FAKTURA VAT

 

Darmowa przesyłka - max do 4 dni roboczych !

 

 

Noże kuchenne 961A są synonimem elegancji, w której połączono piękno drewnianej rękojeści z twardością najlepszej jakości stali nierdzewnej. Linia noży 961A jest przeznaczona dla osób poszukujących wyszukanej klasyki oraz najlepszej jakości noży kutych. Noże Gerlach 961A są rozpoznawalne dzięki masywnej, drewnianej rękojeści z widocznymi słojami. Została ona wykonana z egzotycznego drewna PAKKA i doskonale komponuje się ze stalą nierdzewną. Dodatkowo całości dopełniają ostrza kute, które zadowolą najbardziej wymagających klientów.

Sugerowana cena detaliczna: 299,00 zł

Informacje podstawowe:

 

  • Komplet 5 szt. noży kuchennych w ciemnym bloku:
    • Nóż szefa kuchni 961A-8 cali
    • Nóż do chleba 961A-8 cali
    • Nóż kuchenny 961A-6 cali
    • Nóż pomidorów 961A-5 cali
    • Nóż do jarzyn 961A-3 cale.
  • Ostrza noży wykonano ze stali nierdzewnej molibdenowo - wanadowej 1.4116 (X50CrMoV15), rękojeść z egzotycznego drewna PAKKA
  • Sygnowany jest logiem Gerlach
  • Pudełko tekturowe (dodatkowo bezpieczne opakowanie transportowe)

 

Gwarancja 2 lata


Zaletą naszych noży jest ich jakość, rodzima produkcja oraz design. Aby mogli Państwo w pełni wykorzystywać prezentowany zestaw, poniżej podajemy kilka istotnych wskazówek prawidłowego użytkowania.

 

WARUNKI  UŻYTKOWANIA  NOŻY


1. Noży nie należy myć w zmywarkach. 
2. Nie wolno czyścić noży szorstkimi myjkami lub ściereczkami oraz stosować ostrych past i proszków.
3. Podczas mycia ręcznego należy stosować ciepłą lub gorącą wodę z dodatkiem łagodnego detergentu, następnie dokładnie opłukać czystą wodą i wytrzeć do sucha miękką ściereczką.
4. Nie należy pozostawiać na nożach soli oraz resztek żywności.
5. Wskazane jest umyć noże natychmiast po ich użyciu lub przynajmniej je opłukać. 
6. Nie należy pozostawiać noży przez zbyt długi czas w wodzie.
7. Noże należy ostrzyć za pomocą tradycyjnej ostrzałki lub ostrzałki typu „musat”, ze stałym kątem nachylenia. 
8. Nie wolno ostrzyć noży na wysoko obrotowych tarczach ściernych. 
9. Po zakończeniu ostrzenia noże należy spłukać ciepłą wodą i wytrzeć do sucha miękką ściereczką.