GAZOWY PIEC KONWEKCYJNO PAROWY 10 PÓŁEK GN1/1 + PODSTAWA
HENDI 225615
Pojemność komory 10xGN 1/1
Odległość między prowadnicami 70 mm
Wymiary zewnętrzne 1015 X 895 X 1319 mm
Ilość wentylatorów z rewersem 2
Termostat +100°C do +270°C
Moc/napięcie 19 kW
Waga 180 kg
Kod 225 615
– Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
– Z bezpośrednim wytwarzaniem pary
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
– Dzięki funkcji zaparowania możliwe przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
– Komora z oświetleniem
– Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
– Czytelny i łatwy w obsłudze panel
– Wentylator o zmiennym kierunku obrotów
– Demontowane prowadnice
– Podłączenie wody: 3/4”
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Jakość !
Własna oraz ogólnopolska sieć serwisowa producenta (gwarancyjna i pogwarancyjna) !
Bardzo wytrzymała konstrukcja!
!!! PRODUKT NOWY, FAKTURA VAT, ATESTY HACCP, SANEPID, PZH !!!
tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810 [zasłonięte]@gmail.com
. INVEST HORECA
Invest Horeca Jacek Gargula, 33-300 Nowy Sącz, ul. Bolesława Prusa 151a, tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom: 69 [zasłonięte] 2222 kom: 668 [zasłonięte] 810
Alior Bank 07 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 250002 GPS: 49.573 - 20.737 e - mail : [zasłonięte]@investhoreca.pl
Kupując i licytując akceptujesz regulamin umieszczony na stronie "o mnie".