- Pojemność komory 10xGN 1/1
- Odległość między prowadnicami 70 mm
- Wymiary zewnętrzne 1015X895X1319 mm
- Ilość wentylatorów z rewersem 2
- Termostat +50°C do +270°C
- Moc gazowa: 18 kW
- Waga 166 kg
- Kod 225 622
- Idealne do wszelkiego rodzaju kuchni w
restauracjach, barach, stołówkach do pieczenia ciast, pieczywa, mięs, ryb, drobiu
- Z bezpośrednim wytwarzaniem pary
- Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
- Pięciostopniowa regulacja zaparowania komory
- Dzięki funkcji zaparowania możliwe
przygotowanie delikatnych i zdrowych potraw z ryb, warzyw
- Komora z oświetleniem
- Lampki kontrolne poszczególnych funkcji
- Czytelny i łatwy w obsłudze panel
- Wentylator o zmiennym kierunku obrotów
- Demontowane prowadnice
- Podłączenie wody: 3/4
ZALETY TEGO MODELU:
Super Cena / Jakość !
Własna oraz ogólnopolska sieć serwisowa producenta (gwarancyjna i pogwarancyjna) !
Bardzo wytrzymała konstrukcja!
!!! PRODUKT NOWY, FAKTURA VAT, ATESTY HACCP, SANEPID, PZH !!!
tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom. 69 [zasłonięte] 2222 kom. 668 [zasłonięte] 810 [zasłonięte]@gmail.com
. INVEST HORECA
Invest Horeca Jacek Gargula, 33-300 Nowy Sącz, ul. Bolesława Prusa 151a, tel. 018 -[zasłonięte]262 24 kom: 69 [zasłonięte] 2222 kom: 668 [zasłonięte] 810
Alior Bank 07 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 250002 GPS: 49.573 - 20.737 e - mail : [zasłonięte]@investhoreca.pl
Kupując i licytując akceptujesz regulamin umieszczony na stronie "o mnie".
W przypadku problemów z dostępnością towaru w naszym magazynie lub magazynach naszych dostawców - ze względu dużego zainteresowania, zastrzegamy sobie prawo do wydłużenia terminu realizacji zamówienia. Każdorazowo Klient zostanie poinformowany o takiej sytuacji telefonicznie lub mailowo.
Wszelkie prawa zastrzeżone - kopiowanie opisów autorskich, treści, zdjęć, logo czy grafik zabronione . Własność intelektualna chroniona prawem autorskim.