Stoisko zbudowane jest na planie prostokąta o bokach długości 4000 x 2700 mm (powierzchnia 10,8 m2). Wykonane z płyt meblowych wysokiej jakości; ściany boczne w kolorze KRONOPOL terra łosoś, narożniki obłożone okładziną aluminiową truMETAL, blaty w kolorze zielonym pokryte wysokiej jakości laminatem HPL do celów przemysłu gastronomicznego. Z przodu stoiska (lada wydawcza) reling wysokości 15 cm ze stali nierdzewnej, szczotkowanej.
W ramach stoiska wydzielona jest dwudzielna szafka pracownicza (po lewej stronie od wejścia), dwukomorowy zlew TEKA do mycia naczyń i maszyn z wylewką prysznicową, umywalka do mycia rąk, ujęcie wody do celów porządkowych w szafce pod zlewami, podgrzewacz przepływowy DANFOSS.
Dyspenser mydła w pianie MERIDA, dyspenser ręczników jednarozowych do rąk MERIDA. Instalacja elektryczna trójfazowa, około 18 gniazdek elektrycznych, mocowanych pod blatem (kable wpuszczane przez blat w przepustach kablowych).
Stoisko otoczone jest przeszkleniem ze szkła bezpiecznego, klejonego o grubości 8mm. Na szkleniu grafiki reklamowe - pas owocowy. Do stoiska dołączam pełną dokumentację projektowa-technologiczna dla potrzeb SANEPID'u (stoisko posiada stosowny odbiór i umożliwia prowadzenie działalności gastronomicznej).
|