KOMPLET
GARNKÓW 12- elementowy
firmy
FRICO
Model: FR-2002
FABRYCZNIE NOWY i oryginalnie zapakowany
KOMPLET GARNKÓW z 3- warstwowym
dnem doskonale przewodzącym ciepło. Komplet wykonany z wysokiej jakości stali
nierdzewnej 18/10.
MODEL WYSOKIEJ KLASY !
SATYNOWY
WZÓR
Wykorzystana stal składa się z najlepszej jakości stopu
powszechnie stosowanego w światowej klasy produktach, co gwarantuje jej
wysoką odporność na korozję, oraz bardzo dobrą wytrzymałość każdego
metalowego elementu kompletu. Zastosowany materiał umożliwia szybkie
podgrzanie potraw i przez dłuższy czas utrzymuje ciepło.
Produkt oczywiście nowy, fabrycznie
zapakowany.
Do każdego produktu dołączamy
paragon fiskalny, na życzenie również faktura
VAT.
Garnki są starannie wykonane i wyjątkowo łatwo można je
czyścić. Dno pobiera niewielką ilość energii, która
rozkłada się równomiernie na całą powierzchnię dna garnka, zostaje
zmagazynowana i dzięki temu przez długi czas przewodzi ciepło do
garnka. Dno jest pozbawione kantów i wyprofilowane tak, aby
ułatwić zarówno nakładanie potraw jak i utrzymanie garnka w czystości.
Dodatkową zaletą zestawu jest fakt, że uchwyty się nie nagrzewają.
Dzięki kompletowi garnków firmy FRICO
możemy gotować w małej ilości wody lub minimalnej ilości tłuszczu, dzięki
czemu zachowujemy w naszych potrawach składniki mineralne i witaminy oraz
oryginalny smak potraw.
Zestaw jest odpowiedni do następujących źródeł ogrzewania:
kuchenki gazowe, elektryczne, ceramiczne, INDUKCYJNE i
halogenowe.
Garnki są bezpieczne do mycia w zmywarce do
naczyń.
|
ZAWARTOŚĆ ZESTAWU:
- GARNEK MAŁY z POKRYWKĄ 2.2 L średnica 16
cm, głębokość 10.5 cm
- RONDEL z POKRYWKĄ 2.2
L średnica 16 cm, głębokość 10.5 cm
-
GARNEK ŚREDNI z POKRYWKĄ 3 L średnica 18 cm,
głębokość 11.5 cm
- GARNEK ŚREDNI z POKRYWKĄ 4
L średnica 20 cm, głębokość 12.5 cm
- GARNEK DUŻY z
POKRYWKĄ 6.3 L średnica 24 cm, głębokość 14.5 cm
-PATELNIA
z POKRYWKĄ 3.6 L średnica 24 cm, głębokość 7.5
cm
Waga całego kompletu to ok. 7.95
kg
Komplet garnków daje państwu możliwość zdrowego sposobu
przyrządzania dań, a mianowicie gotowanie w małej ilości wody lub
minimalnej ilości tłuszczu. Dzięki temu potrawy zachowują swój smak
oraz składniki mineralne i witaminy.
Wyrób KLASY
WYŻSZEJ pod względem jakości i walorów
estetycznych.
|