Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Garnek Rzymski- do pieczenia bez tłuszczu! DAFI!!!

28-01-2014, 12:41
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 85 zł     
Użytkownik K_amil_
numer aukcji: 3883481860
Miejscowość @
Wyświetleń: 62   
Koniec: 28-01-2014 12:02:23

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Dane kontaktowe
  • Telefon: 536 [zasłonięte] 771
  • E-mail: [zasłonięte]@aqua-aktiv.pl
  • Konto: 53 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4160091 [zasłonięte] 353258
  • Gadu-gadu: 43[zasłonięte]546
Przebieg realizacji zamówienia

Po wpłynięciu zamówienia, czekamy na wykonanie płatności w zależności od rodzaju wysyłki.

Jesteśmy do państwa dyspozycji:
Pon-Pt: 10:00 - 18:00

Przesyłki kurierskie realizowane są poprzez firmę

Opcje wysyłki
  • Kurier
  • 13 zł Przesyłka kurierska-przedpłata
  • 15.50zł Przesyłka kurierska pobraniowa

PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST ZESTAW-

NACZYNIE DO PIECZENIA

BEZ TŁUSZCZU

1-SZT ZA 85 ZŁ

Informacje ogólne:

Przyrządzenie dań w Naczyniu Do pieczenia nie wymaga stosowania tłuszczów. Dzięki czemu przygotowane potrawy są zdrowsze, bardziej kruche i lekko strawne.

Zasady użytkowania naczynia :

  • Przed pierwszym użyciem należy garnek wymoczyć w wodzie, a następnie dokładnie wymyć ciepłą wodą bez detergentów.
  • Przed każdym pieczeniem należy namoczyć puste naczynie w zimnej wodzie przez co najmniej 15 minut.
  • UWAGA!!! Zbyt gwałtowna zmiana temperatury może spowodować pęknięcie naczynia, dlatego zimne naczynie umieszczamy zawsze w zimnym piekarniku. Nigdy nie należy wlewać zimnej wody do rozgrzanego naczynia.
  • Gorący garnek wyjęty z piekarnika najlepiej stawać na suchej ściereczce lub desce aby zapobiec styczności naczynia z zimnym podłożem.
  • Po użyciu garnek należy umyć w ciepłej wodzie. UWAGA!!! Nie używać płynu do naczyń ani innych deterygentów, gdyż wsiąkają one w strukture naczynia, a następnie są uwalniane podczas następnego pieczenia.
  • Po użyciu należy przechowywać otwarte naczynie w przewiewnym miejscu tak aby mogło swobodnie wysychać.
  • Czas pieczenia w rzymskim garnku może różnić się od czasu pieczenia w innych naczyniach.
  • W miarę używania garnek będzie przybierał ciemniejszą barwę.
  • Po ok. 100 użyciach wypełniny wodą garnek należy wygżać w piekarniku przez pół godziny, doprowadzając wodę do wrzenia.

 

Najlepszy do pieczenia :

  • chleba
  • ryb
  • zapiekanek
  • dań z drobiu
  • pieczeni mięsnych
  • lasagne
  • risotto
  • dań z warzyw (ziemniaków w mundurkach, faszerowanych pomidorów, papryk, kabaczków itp.)

 

 

SPRAWDZ NASZE INNE AUKCJE

Panelealle

Komentarze

WYMIARY NACZYNIA